Tas krioklys toks pavykęs Bet bandyk didint po truputį ryškumą, smulkink detales. http://i714.photobucket.com/albums/ww14 ... bamboo.jpg šitam per mažai spalvų, nesižiūri. aplamai tau kažkaip dar reiktų su spalvų palete padirbėt, nes kaip ir apšietimą išpirkai. Paskutinis neblogas, bet nuo kada dangus žalias? Tai va, dirbk prie spalvų įvairovės
jo,kogero pagrindinis stabdis man yra negebejimas spalvu parinkt... bet siaip tai stengiuos palaikyt kuo silpnesi spalvinguma,nes per daug- blogis siaip gavau plansete pries kelias dienas,tai po truputi artinuos prie detaliu. Dekis
Kaip matau tavo visi kūriniai labai panašūs. Spalvos, aplinka. Na ką žinau, pirmus darbus pažiūrėjęs man nelabai patiko, bet pažiūrėjau paskutinius, tai matos, kad tokie rimtesni, spalvos labiau suderintos. Paskutinis patiko.
paskutinis ir man net patiko. bet butu faina jei ateje paziuret zmones koki komentara numestu,gal butu aiskiau man ka koreguot reiktu,klaidas pasakytu,arba tiesiog pagirtu jei neturi ka pasakyt siaip ar taip tobulet noriu..