taves neisleidzia nes tu tipo senbuvis.. Bet jei jau esi tam B tai daryk kazka kas is tikro yra b lygio.. ir kas vienam aukas tas kitam siuksle, argi ne taip?
Kad paskutiniai du mano manymu yra b. Bet visada savo darbus geriau vertini.. Taip, vienam auksas, kitam sudas, o man nesvarbu, ar kitiems tai sudas, darau del saves. šiaip apie paskutini, tai darbo ideta, kad isgaut tokias saplvas ir pan. Ne vien gm uzmestas.
Pilnai sutinku, svarbu bendras vaizdas ir paskutinio bendras vaizdas man labai patinka. Klausau, kai normaliai paraso, o ne kaip koks Hubex paraso "totalus sudas".
kas hubexo klauso? bet yra kas normaliai komentuot bando, o tau vistiek giliai p... ir dar karta beje neklausai saves pacio.. Sakei jog jei tau nesvarbu kitu nuomone tai nepublikuok
Taip, vienam auksas, kitam sudas, o man nesvarbu, ar kitiems tai sudas, darau del saves.
Daug labai ištikro ką tvarkyt reikia Apačioj tą išilga linija labai lq ir šiaip labai daug lq efektų yra, bet kiti ne taip akį rėžia. Dešnėj pusei po ranka ten jau biškiuka per daug mėlina per daug išlenda iš viso darbo tai biškiuka patvarkyk