Edwii rašė:Edwii rašė:random, geriau?
v2

Edwii rašė:new, komentuokit
crowjam'ai, bring it on
Ok, ill bring it.
Kažką bandai daryt, kaip "C4D spam"? Okey, turiu viena panašų darbą iš savo barako:
Visų pirma - lightningas. Čia jau, kaip ir kokis posakis šiame tinklapyje atsirado: "Soft Brushas ne lightningas." tai jis puikiai pridera ir tavo darbe, mačiau, kad kažką bandei jau su lightningu daryti, bet vien to neužtenka. Jeigu jau planuoji daryti šviesos spotą, tai kai kuriose vietose turi būti užtamsinta, kaip mano darbe (Čia pavyzdys).
Vietas, kurios yra pažymėtos žalia spalva, patamsink.Kontrastas - Hehe, nekas su juom. Reikėtų jį pamažinti prie renderio, bet palikti tokį patį prie šviesos spoto.
Kokybė - jos kaip ir netrūksta per daugiausiai, nes baisiausias dalykas buvo kontrastas ir lightningas. Šiaip dar vietoj spalvų gadinimo, jų kokybei išgauti naudok
Filter>Other>High Pass. Aš jį visur naudoju.
Teksto ir kompozicijos neminėjau, nes man visai patiko, bet aišku yra kur padirbėt. O jeigu atvirai, jau vėl pradedi tobulėt

Edwii rašė:
new, comment.
O šitame darbe, matau pasirinkai labai gerą stocką, nes su lightningu prie jo nedaug reikėjo padirbėti. Šitas visai gražus, atrodo tvarkingas.