bet logotipas nera tik grafika, mano nuomone, tekstine informacine net gi svarbesne (jei logas nera tik simbolistinis) o demesio skirti tekstui reikia ne ka maziau, jei bent kiek galvoji apie jo funkcija ir universaliskuma naudojant medijoj
Nesiginčiju, nes mano nuomonė lygiai tokia, pati, tiesiog dabar visą savo dėmesį skiriu mokymuisi daryti patį ženklą, o po to mokysiuosi derinti jį prie paties logotipo.
Kalbame čia apie inicialus, o aš matau galvosūkius, tik gal paskutinis dar gana nesunkiai suprantamas (jei nepatingi mintyse apversti vaizdo), bet ties kitais tai manau reikėtų padirbėti. Visada smagu, kai inicialai/logotipai šiek tiek neaiškūs, kūrybingi ir originalūs, bet turi būti tam tikra tos pūzlės riba, neturi būti nei per lengva nei sunku juos "parišti". O su šitais, kyla klausimas, kam jis tuos inicialus kuria? Jei tik sau, tai ok, nes tik vienas žiūrės, ir vienas supras. Bet jei platesnei auditorijai, tai mano paprasta galva, vertėtų padaryti, kad pažvelgus suprastum, jog čia inicialai, o ne koks random abstract shape.