Grafikos pamokos, diskusijos Apie save

Eddie Moon

Narių prisistatymai ir mintys apie savo kūrybinį kelią

Standartinė EddieMoon » 2013 Kov 15, 14:01

Sveiki , turbūt pirmas klausimas iškyla "Kodėl kūrybinė krizė?" , juk dizaineriai ir išsiskiria iš kitų mirtingujų , jog yra vienu procentu kūrybiškesni , o jei ir ne, tai bent jau žino kaip paprsta kūrybiškimą sutalpint į baltą lapą su pavadiniu "toks ir toks logotipas" Viskas paprasta , šioje srityje esu 4 metus, buvo ir pakilimų , buvo ir skaudžių trenkimosi į sieną , kai atrodė , kad užteks , nebenoriu ir t.t. Po visų šių metų susidariau nuomonę , jog pastoviai reikia arba mokytis arba keisti specialybę , nes per ilgai užsisėdi vienoje vietoje. Dabar ir yra mano užsisedėjimo periodas , todėl ir pavadinau jį "kurybine krize" . Na o jeigu trumpai apie mane :

Esu Edmundas iš Vilniaus. - Na va čia trumpai :D .

O jei rimčiau , tai domėtis grafiniu dizainu pradėjau to po kai pamčiau 7gone galerija. Jis tada man buvo vos ne kaip Dievukas, tas į kūrį norėdavau lygiuotis , ir dabar jaučiu jam didele pagarba už jo mokėjima kurti kitaip. Labai smagu buvo , kai 7gone atrado pats mano darbus ir pagyrė mane , aš to visiškai nesitikėjau ir labai nužiugau. Piešiu su Coreldraw , taip taip , ne su illiustrturium. Kodėl? - A man taip patinka :D .

Na mano darbus galite pamatyti Behance galerijoje http://www.behance.net/gallery/Moon-Design-Logofolio/6684633

Ačiū.
EddieMoon
Naujokas

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Grafikos pamokos, diskusijos Apie save

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija