Is neturejimo ka veikti, nusprendziau padaryti greituka, pabandziau jusu taip vadinama smudge, nesu isitikines kad padariau tai gerai, bet esu isitikines kad man rezultatas patinka, net ir tie borderiai
Dar vienas, uzemes man truputi laiko. Klaidu tikrai neisvengiau, bet rezultatas mane tenkina, nors ir vel turiu bedu su tekstu, nzn ko noriu o galu gale iseina tai ko nenorejau ir tai kas atrodo nelabai gerai
Jou geras stilius, reikėtų gal dar lightingą patvarkyt, tekstas visai neblogas sakyčiau, ir nereikėtų palikt tų juodų kampų negražiai atrodo, ai dar galėtum mažesnių detalių daugiau įdėt. V3 manau geriausias.
Aj man tas lygis nelabai ir rupi...o gal tiesiog sulauksiu komplimentu is gerbiamosios komisijos kad nuo pirmojo sig'o patobulejau, bent jau man taip atrodo. Niekada nekuriau sig'u, nors su PS dirbu seniai...tad tai man kazkas naujo, bet pamazu isijauciu i sita "darba"
Kagi, naujas darbelis. Si karta naudojau kelis stockus, prie darbo prisidejo ir plansete (akies zona). Tikiuosi ivertinsit...ir patarsit ka ir kur prideti ar nuimti