Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Dvasios, vaiduokliai

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė LoLina » 2009 Lap 16, 23:11

Mano manymu labai įdomi ir diskutuotina tema!

Ar tikit tokiais dalykais? Gal esat su jais susidūrę? Gal žinot kokių pasakojimų?
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė diNGius » 2009 Lap 17, 13:15

netikiu
diNGius
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 354

Kovų lygis: B+

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė b2g » 2009 Lap 17, 13:25

Turiu namie bilduką :nice:
Vartotojo avataras
b2g
Aktyvus dalyvis

Taškai: 71

Kovų lygis: N

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Lap 17, 17:55

diNGo rašė:netikiu

Kodėl? O tiki, kad žmogus turi sielą?
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė Intec » 2009 Lap 17, 19:24

aš tai irgi netikiu, nes viskas atėjo iš mūsu protėvių mitologijos sakmių, tai tik pasakos 8-)
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BuuBleeBooBlah » 2009 Lap 17, 19:35

Nesamone
Vartotojo avataras
BuuBleeBooBlah
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 2
Taškai: 431

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė diNGius » 2009 Lap 17, 19:38

LoLina rašė:
diNGo rašė:netikiu

Kodėl? O tiki, kad žmogus turi sielą?

70% mokslu, 30% biblija. :)
diNGius
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 354

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Lap 18, 02:58

Nieko nesuprantu ką čia su tais procentais parašei.

O šiaip tai klausimas visiems tada būtų: ar tikit kad žmogus turi sielą? Ar manot, kad mes tik vaikščiojantys besieliai mėsos gabalai? Juk jei žmogus turi sielą, tai kai numiršta, ta siela kažkur lieka. Tai gal jos ir lieka žemėj, arba bent dalis jų. Kas ten žino.

Tarkim pakalbėkim apie spiritizmą. Daugybė žmonių (o jų ne vienas yra ir mano pažįstamų tarpe) teigia, kad tikrai per spiritizmo seansą jiems pavyko kažką išsikviesti. Ir tarkim tie mano pažįstami, tikiu, kad nemeluoja. Bet iš kitos pusės žiūrint, tai man nesitiki, kad taip gali būt.

Prieš pora dienų su draugėm sugalvojom pačios pabandyt spiritizmo seansą. (Jei nepasikeis planai, tai už poros savaičių galėsiu papasakot kaip sekėsi.) Ir visos mano draugės tikrai tuo tiki. Viena pasakojo, kad jos mama paauglystėj dažnai tuo užsiiminėdavo. Ir vėl: negi mama jai meluos?
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė H3.Farguc » 2009 Lap 18, 05:34

Do not try it out . Kam bereikalingai rizikuoti ? As tikiu beveik viskuo . Tik todel kad kazko nematai ar pan nereiskia kad tai neegzistuoja . be to man perddaug dalyku yra atsitike kad jie tik butu "sutapimai" o ne kokios isprotejusios dvases.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Lap 18, 17:35

O aš esu smalsi. Kas nerizikuoja, tas negeria šampano...

O šiaip, pasvarstymui, per tą spiritizmo seansą iš kur tos dvasios žino, kas žmogaus laukia ateityje (juk atseit gali atsakyti į visus klausimus). Tai taip išeina, kad mūsų likimas jau nulemtas? mes jo patys nesikuriam? Be to, per spiritizmo seansą, jei nenori, kad tavo klausimą girdėtų kiti, galima jo paklaust mintyse. Tai wtf, girdi mintis, žino ateitį... Įdomu, įdomu...
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė kov » 2009 Lap 18, 22:38

Netikiu tokiom istorijom.. Tikrai jų nėra. ;)
kov
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 24
Taškai: 1932

Standartinė LoLina » 2009 Lap 18, 22:45

Hellou, aš čia bandau išvystyt kažkokią diskusiją, tai jei nesugebat nieko daugiau parašyt nei 'tikiu' arba 'netikiu', tai geriau iš viso nesireikškit.
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė WakeUp » 2009 Lap 21, 11:45

Bandem su draugais issiviest bilduka :D, jausmas toks lyg darytum to ko nenori, bet darai nes taip iseina :). Gavos tik tas, kad isgasdinom merginas ir mazuosius brolius :).

P.S. Jokio bildesio be vieno dragelio nesamoniu nebuvo.
P.S.S. Kvietem rusi.
Vartotojo avataras
WakeUp
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 499

Kovų lygis: N

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Lap 21, 19:42

Kaip kvietėt? :) Aš žinau vieną būdą su pieštukais. :)
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė nemukas » 2009 Lap 21, 20:10

Daug kartų planavau bandyt kviestis su draugais, bet vis bijo, vieni netiki ir nenori tikėt, kiti per daug tiki ir bijo:) Aš pats tikiu tokiais dalykais, klasioko sesė po dieduko mirties per gedulyngus pietus dieduko namuose išėjo į lauką ir fotkino namą, nu jis toks senovinis, kai kurių akim ir meniškas, tai iš vieno šono nufotkino ir nuotraukoje buvo diedukas už lango žiūrėjo tiesiai į ją, mačiau aš tą nuotrauką, baimė paemė:) Šiaip nemėgstu kalbėt apie tai gyvai, nes paema labai didelė baimė ir širpuliukai per visą kūną eina, bet visgi noriu išmėgint, kad būčiau garantuotas. Kartą su drauge suplanavom išsikviest, bet aš pabijojau, manau, būtų buve daugiau žmonių, -tikrai nebūčiau bijojęs, o dviese... O bandėm štai taip:

lapas, lape nupieštas žmogaus veidas, akies obuoliuose "TAIP", "NE", nosis -tai taškas, šypsena -gera dvasia, nuliūdęs -bloga dvasia, palei lūpas visą lietuvišką abecelę surašyt, kiek žmonių tiek žvakių ir kiekviena žvakė turėtų būt palei tą žmogų, adata paveri ant siūlo ir švelniai įduri į nosį (tašką lape), ir sakai, dvasia ateik, dvasia ateik, kartoji tai ir vėliau paklausi 'ar tu čia?' jei adata virsta link "TAIP", vadinas ji čia, jei nejuda adata, tai ne. Klausinėt reiktų iš pradžių apie ją, nes jeigu dvasia mirė dėl mylimos, dėl darbo ar ko, tai paklausus apie tai ji gali labai įsižeist ir įniršt, meluot, nesamones daryt. Galiausai viską baigus paprašyt, kad išeitų, sakyt tai ne vieną kartą, vėliau paklausi 'ar tu čia?' kad ir koks atsakymas bus vadinas ji dar yra, jeigu adata nieko nerodys, vadinas jos nėra. Bet nieku gyvu nereikia išsigasti, viską mesti ar pan. nes dvasia neiškeliauja be paliepimo manau, todėl reikia gražiai ir ilgai prašyti kad išeitų, jeigu neišeina.

P.S. reikia dvasiškos ir tamsios vietos, ta prasme kad būtų kokios energijos toje vietoje, arba galima pasidomėt kur gal koks žmogus mirė, ten manau ir būtų didžiausia viltis, kad išsikviesi:)
jiimby wikki !
nemukas
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 431

Kovų lygis: A

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija