Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Draugystė

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Imagination » 2008 Bir 18, 16:45

Kas yra ir ką jums reiškia draugystė? Kaip ir pagal ką renkatės draugus? Ar draugystė jums yra svarbi kaip vertybė? Ar visiškai pasitikite savo draugais?

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Candy Man » 2008 Rgs 20, 20:55

Draugystė- visiškas pasitikėjimas ir meilė. Draugus rinkdavaus pagal tai ar man su jais linksma(nesvarbu linksminimosi forma). O i dabartinę draugų kompanija atėjau, kai vedžiau sutivrtinimo sakramentą ir tada supratau, kad tai tikrieji draugai. Visiškai jais pasitikiu, be jų man būtų lb sunku. Ir tie senieji "draugai", tapo pažįstamais
Candy Man
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 14
Taškai: 1052

Kovų lygis: B+

Reputacija: 86 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Prosince » 2011 Geg 14, 18:04

Niekada nerušiuodavau, kur geriausias draugas, kur tik geras, kuris iš viso ne draugas. Draugauju su visais. :)
Ištrinkit mano acc. Dėkui.
Vartotojo avataras
Prosince
Pradedantis

Taškai: 17

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Cipas99 » 2011 Geg 14, 18:11

Man panašiai kaip Candy Man visados galvodavau , kad mano lietuviai draugai buvo mano geri draugai turėdavau gal 20 gerų draugų ir su visais praleisdavau gerai
laiką ,o dabar išvažiavau į Norvegiją gyventi ir tik supratau dabar tikrą DRAUGYSTĖS reikšmę.Draugystė yra linksmybės kurias prisiminsi tikrai ilgai ir t.t. Pvz dabar Lietuvoje tebeturiu 5 gerus draugus.. Ir šiaip pasitikiu kai kuriais draugais , bet labiausia berniukais :love: :D Ne nu aš beveik su jais trinuos ir kurie mano , kad blogai , kad kažkokia pana trinas su bernais tai čia jų bėdos :D Bet draugystė man kokioje 2 vietoje ,o pirmoje meilė :D:
Vartotojo avataras
Cipas99
Dalyvis

Taškai: 112

Kovų lygis: N

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija