Cauthe dizainas man asmeniškai visai patiko, bet užkliuvo truputį prisijungimo skiltis, ten tokia idėja buvo ar tiesiog pamiršai prirašyti ką nors? (Jeigu idėja, tai kaip suprantu paspaudus turėtų išmesti kažkokią tai papildomą panelę). O šiaip kaip minėjau darbas tikrai puikus, nors dabartinis tas stilius man asmeniškai atrodo kiek šabloninis.
titanguru - atrodo lyg butu tavo pirmas vector. ygle - solidu,skoninga,aiski tematika. lerify - pagrindines detales apdirbtos kaip tu ir sugebi jas apdirbt , headeris nesigavo taip kaip norejai manau,nes yra ir lq ir efektai nesuderinami ties kaikuriom vietom.
Moon - Labai malonu! Jeigu prireiks pagalbos mano kontaktus gali rasti deviantART deviantID skiltyje.
Attax - Gera girdeti! Tu esi teisus snekant apie TitanGuru logo, tai ir buvo mano pirmas vector/mascot darbas/bandymas, gal todel ir rezultatas nekoks. Lerify, pretty much gavosi taip kaip ir norejau, kad gautusi. Bet gal ir yra tiesos tavo zodziuose. Dekui
Jeigu darbas su Lietuviais tada tu teisus - Plesia pinigus ir itikineja, kad puse kainos neverti darbai yra labai profesionalus. Bet beda ta, kad uzsienyje visi zino kaip atrodo kokybiski darbai, ir uz sh niekas pinigu nemoka. Na nesvarbu, kiekvienas turime savita nuomone. Dar karta dekui uz komentara Ed!