Puslapis: Na nežinau ką pasakyti, viskas gražu ir tvarkinga, bet nepatiko man ta mokykla, kažkaip netinka prie viso to puslapio. Mygtukų tekstas per daug šviesus, padaryk jį tamsesnį ar kitaip paryškink. Uždėk kokį foną, nes puslapis labai blankiai atrodo ir tuos visus kaip naujienų įrašus (na ten mokinių taryba pvz ir kas po apačia parašyta) manau kaip nors išskirk, ar į rėmus įdėk ar kažką kitaip.
Užtat labai patiko logo. Na tikrai labai gražiai atrodo, iš kart patraukė akį. Kažkaip taip, na net nežinau va už tą rašyčiau 12+
Jo, tą mokyklą reiks perpiešt, tiesiog dabar neturėjau geresnės foto :/ Dėl mygtukų irgi 100% pritariu, bandžiau keist nežinau, kažkaip man nelabai, tai dar su kitais ir mokytoja pasitarsim kaip juos padaryt
Kaip supratau, galva tūrėtų būti pagrindinis akcentas, bet padaryta ji tai prastai. Trūksta šešėlių, kažkokia kampuota ir neišdirbta. Reikėtų prie to pasėdėti ilgiau : )
Nežinau, šiaip gal labiau akcentas į darbus, ta galva vietos užpildymui Nežinau, gal dar pasedėsiu prie jos, nors man ji visai nieko dabar atrodo, paprastai taip