KasperaviciusR » 2012 Vas 04, 15:32
Pirmas darbas tikrai neblogas, kiti iš čia pateiktų jam tikriai neprilygsta, bet juos būtų galima tikrai nesunkiai ištaisyti.
Tiesa, pirmame darbe tekstas atrodo klaikiai, nes jį sunku įžvelgti, o ką jau kalbėti apie jo perskaitymą. Efektai nesunkiai įsilieja į darbo bendrą vaizdą, bet norėtusi bent šiokio tokio perėjimo ir į dešinę pusę, nes dabar ji atrodo kiek sunki. Galėtum pažaisti su dodge/burn tool'ais, kad suteikti šiek tiek daugiau spalvų kerėjimų, nes darbas atrodo kiek niūrokas.
Antrasis darbas buvo sugadintas su vienu iš plugin'ų ar filtrų, nereikėjo padaryti tų linijų tokių ryškių. Kaip suprantu tai turėjo būti ledu pasidengusi ola, bet nelabai pavyko perteikti tą idėją, nors koloritas parinktas tikrai neblogas.
Trečiame abstraktas ( man asmeniškai primenantis niūrų mišką ), koloritas parinktas tikrai neblogas, bet vėlgi vietomis norėtusi kiek daugiau spalvų užtamsėjimų ir pašviesėjimų, nes jis šiuo atveju yra kiek per lygus.
Na ir paskutinis darbas, bet nepasakyčiau, kad jis yra prasčiausias. Man asmeniškai norėtusi, kad jame nebūtų tos žalios spalvos, nes ji tiesiog nesižiūri ( bet gal tai tik mano akimis ), prie tos švelnios purpurinės spalvos manau labiau tiktų rausvos ar net raudonos spalvos aspetkas, tai suteiktų to kraujo kvapo darbui. Darbą pakoregavus tikrai būtų nesunku jo lygį pakelti.
Duodu B lygį, vien dėl to, kad jis tau padės tobulėti. Sėkmės.