Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Dėl lygių, kovų ir taškų

Šiame skyriuje visi klausimai susiję su grafika, reikalinga pagalba

Standartinė plumber.bū » 2010 Sau 02, 13:45

nu vaa, turiu kvailą klausimą.:D ką tik pradėjau naudotis tuo fotošopu. nu bet čia neesmė. tai va. *galvoja kaip suformuluot mintį..*

turiu va tokį va klausimą: nu aš dabar nesu jokiam lygy, nes nedaviau ten tų darbų komisijai, nu nes gėda duot, nu bet aš žinau, kad esu prasta, bet aš noriu su kažkuo pakovooot, tai aš galiu dėt savo darbą į N kovas ar ne? ar man dar reik tą patikrą praeit?

nu tikiuos kažką suprantat, nes aš tai jau nebelabai.:Dai, dar.
o kas yra tie taškai? aš juos gaunu nesuprantu iš kur. ką jie reiškia? ir ką man su jais veikt? ;o
tits out, pants down overnight to London
Vartotojo avataras
plumber.bū
Dalyvis

Taškai: 57

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2010 Sau 02, 14:25

Klasifikuotis yra nebūtina, nebent pati jausi, kad patobulėjai ir gali eiti į aukštesnį lygį. Kiekvienas naujas narys gauna iš pradžių N lygį, kuriame gali kovoti. O dėl darbų neturėtų būti gėda, nes visi mes pradėjome galime sakyti nuo nulio, visi pradžioje buvome žali.

Taškus gauni kaip ir kiekvienas narys. Kiekvieną dieną už parayštus pranešimus, už laimėtas kovas, turnyrus ir panašiai. kol kas su taškais daryti nieko negalima, bet buvo planuota atidaryti elektroninę parduotuvę, kuriuoje galėtum nusipirkti ką nors iš ten busimų prekių.
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė plumber.bū » 2010 Sau 02, 15:02

o jėga, ačiū, TU JĖGA, nes buvau visai pasimetus gyvenime:D
tits out, pants down overnight to London
Vartotojo avataras
plumber.bū
Dalyvis