Kūrinių publikavimas Maži darbai

DanieliausV ola

Parašai, avatarai, pixel art keliauja čia

Standartinė DanieliusV » 2011 Lie 18, 19:33

Dabar dar amžių prikišinėsi? žodžiu kai nemėgstu žmonių kurie žmogų pagal amžių vertina. Nu, aš mažesnis, so? Piso .. tai, kad mažesni žmonės tipo, net nežinau kaip pasakyti... MAŽIAU VERTI. be to niekam niekad nesakiau, kad kažkas kritikos nepriema. Tiesiog jei esat draugiški tipo, kaip kitose galerijose komentuojat tai būtumėt ir protingesni ir tipo durnesniam nusileistumėt ir nutyltumėt, kad neskaudėtų galvos ir neužpistų visi ginčai.
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Taškai: 71

Kovų lygis: N

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edwii » 2011 Lie 18, 19:45

Man sakei, kad nepriimu, ir šiaip etikos sumetimais reikia gerbti vyresnius, bet kadangi tu ant to dėjai savo 2centimetrus, tai apsieisim. Ir vertinu tikrai ne pagal metus tave, o pagal mastymą, kuris šiuo atveju puikiai atitinka tavo amžių. Siūlydamas visiems apsišikt - tik apšikai savo orumą ir reputaciją. So, pats prisišikai tai dabar sėkmės voliojantis.
Edwii
Chill™
Chill™

Medaliai: 3
Taškai: 457

Kovų lygis: A

Reputacija: 20 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Lie 20, 14:32

New's:

Smoke:
v1 Paveikslėlis
v2 Paveikslėlis

Spider-man:
Paveikslėlis

Bike:
v1 Paveikslėlis
v2 Paveikslėlis
v3 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė w7.Hardy » 2011 Lie 20, 14:36

Paskutinis geriausias
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edwii » 2011 Lie 20, 14:51

v1Paveikslėlis
v2Paveikslėlis

v1 tekstas nieko gero, todėl čia man geriau žiūrisi v2, tam v2 taip pat reikėtų teksto, tik gero teksto, dar man asmeniškai norėtųsi, kad sigas būtų tamsesnis, pagrindinį šviesos šaltinį matau čia prie to stačiakampio, kur dėjai tekstą, apšvietimą reikėtų daryti arčiau focalo, efektai čia man asmeniškai visai patiko, nors yra ir visokių smulkių klaidelių, bet whatever, bendras vaizdas visai nieko. :)

Paveikslėlis

kaip matau čia pasirinkai animacinį focalą, na pradėkime nuo to, kad jis yra geros kokybės, o tai darbą iškart padaro profesionalesniu, tie plėmai backgrounde, kažkokie "sluoksniuoti" jei taip galima pasakyti man nelabai patiko, galėjai visą backgroundą užpildyti gyvesnėmis smulkiomis detalėmis, tas shape su tom įstrižom linijom čia ne kaip atrodo. Matau ant focalo šešėlius, taip pat ir šviesos protarpius, tačiau vietos iš kur sklistų šviesa aš čia nemaatau. Kaip ir daugelyje darbų, reikėtų labiau padirbėti su tekstu. :)

v1Paveikslėlis

šito darbo komentavimui pasirinkau v1. Iš šitų visų šiandien tavo pateiktų darbų šitas yra mano manymu geriausias, per daug nesikabinėsiu, nes pasirinkai darbui labai palankų stocką, smulkios detalės, taip pat ir ta šviesa ant jos kūno man visai patiko, darbas nėra labai nuobodus, tik man asmeniškai labiau patinka tamsesni darbai, whatever, gražus darbas iš tavo pusės ;) stenkis daugiau panašių daryti.
Edwii
Chill™
Chill™

Taškai: 457

Kovų lygis: A

Reputacija: 20 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Lie 20, 16:37

Pakomentuokit dar.
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė w7.Hardy » 2011 Lie 20, 16:45

Efektai nepriderinti kažkaip ir lightningo trūksta :)
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Lie 20, 18:20

DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.? :D
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė DanieliusV » 2011 Lie 20, 23:51

Nuuu, dar pakomentuokit
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė Mart_3 » 2011 Lie 21, 01:13

"smoke"- apsvietimas prastas, lq , eff tokia padriki, v2 geriau, nes tekstas pirmame zudo.

"spider man"- renderis issoka is bg, neiblendintas, bg tuscias (pora demiu), tekstas pusetinas, remeliu gali vengti, jie pabode bei banaloki.

"dviratis v2"- sis darbas geriausias is siu triju(smoke,spider man ir dviracio).eff nedaug, bet jie limpa, spalvos neblogos, galejai pazaisti su burn/dodge tool'ais. (v3 oversharpen).

Tai tiek, sekmes.
Vartotojo avataras
Mart_3
express™
express™

Medaliai: 8
Taškai: 1168

Reputacija: 36 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2011 Lie 21, 01:22

DanieliusV rašė:Davai, ppl, nestumkit. Nenoriu aš su niekuo pyktis. Toks jau esu, nepriemu kritikos ir mėgstu kitiems plėšyti akis. Bet jei esat draugiški kokie tikriausiai norit pasirodyti esąs, priimkit mane tokį koks aš esu ir man nusileiskit. Ačiū.

:lol: :lol:
žiūrėkit žmonės, turim karalaitį ant balto kompo :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Medaliai: 6
Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Coquette » 2011 Lie 21, 09:15

Šiaip aš irgi norėjau pasireikšt. Aš čia kai užsiregistravau ar prieš 2 ar 3 metus, (ant kitos anketos) tai irgi buvau viena iš jaunesnių, bet tikrai nesiuntinėdavau visų į tulikus padaryt gero reikalo,nu nes rimtai, tu čia dabar prašai komentuot, o kai pakomentuoja ir kai pasako kad darbai net nesiekia aukšto N, tai sakai "apsišik" ir t.t. Tai tu taip ir realiai turbūt bendrauji jo?Ar čia internetas galvą spaudžia? Jei taip tai išeik į lauką,jetau,VASARA. IR kadangi dabar tu taip ant visų užstumei, nedaug kas ir norės tau komentuot ar patart, nes tiesiog tu visiem jau parodei kaip tu šoki. į akis. taigi. o iš paskutinių darbų tai geras tas pats paskutinis, v3 ar v2
Vartotojo avataras
Coquette
Forumo gyventojas

Taškai: 534

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Lie 21, 10:24

Ok, ačiū už nuomones, o šiaip tada žiauriai irzlus buvau. Nuotaika sugadinta buvo, tai ir realiam visus į visas puses išsiunčiau. Žodžiu, komentuojam darus. Tuoj įkelsiu naują! :drunk:
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė Jocker- » 2011 Lie 21, 11:13

Laukiam naujo :)
Jocker-
Patyręs dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 203