v1

v2

v1 tekstas nieko gero, todėl čia man geriau žiūrisi v2, tam v2 taip pat reikėtų teksto, tik gero teksto, dar man asmeniškai norėtųsi, kad sigas būtų tamsesnis, pagrindinį šviesos šaltinį matau čia prie to stačiakampio, kur dėjai tekstą, apšvietimą reikėtų daryti arčiau focalo, efektai čia man asmeniškai visai patiko, nors yra ir visokių smulkių klaidelių, bet whatever, bendras vaizdas visai nieko.

kaip matau čia pasirinkai animacinį focalą, na pradėkime nuo to, kad jis yra geros kokybės, o tai darbą iškart padaro profesionalesniu, tie plėmai backgrounde, kažkokie "sluoksniuoti" jei taip galima pasakyti man nelabai patiko, galėjai visą backgroundą užpildyti gyvesnėmis smulkiomis detalėmis, tas shape su tom įstrižom linijom čia ne kaip atrodo. Matau ant focalo šešėlius, taip pat ir šviesos protarpius, tačiau vietos iš kur sklistų šviesa aš čia nemaatau. Kaip ir daugelyje darbų, reikėtų labiau padirbėti su tekstu.
v1

šito darbo komentavimui pasirinkau v1. Iš šitų visų šiandien tavo pateiktų darbų šitas yra mano manymu geriausias, per daug nesikabinėsiu, nes pasirinkai darbui labai palankų stocką, smulkios detalės, taip pat ir ta šviesa ant jos kūno man visai patiko, darbas nėra labai nuobodus, tik man asmeniškai labiau patinka tamsesni darbai, whatever, gražus darbas iš tavo pusės

stenkis daugiau panašių daryti.