Kūrinių publikavimas Maži darbai

DanieliausV ola

Parašai, avatarai, pixel art keliauja čia

Standartinė fantasyman » 2011 Bir 23, 11:15

Tavo darbai dar tikrai manau net vidutinio N nesiekia ,išvis tavo darbai tikro naujoko makalynė visur spalvos sumaltos belekaip nematau čia išvis vidutinio N...
Vartotojo avataras
fantasyman
N3ro™
N3ro™

Medaliai: 4
Taškai: 894

Kovų lygis: B

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Bir 23, 11:15

Išvis ko tu ant manęs užsisėdai? Baik jaustis dievu iš aukšto, nes pats nesieki A lygio. :) Ir išvis, aš naujokas, o tu čia mane smerki, kad mano toks ir toks darbas. Kritika yra kritika, bet tavo kritika (jei galima taip pavadinti) yra žemiausio lygio, nes tu žemini darbą ir kritikuoji vienu metu.

'įisikalk kol kas', normalus tu? Man čia dar įsikalti reikia, dar kažką padaryti. Vertiname DARBĄ ir vertiname JO KLAIDAS. Tu tai darai, bet galėtum išsireikšti ir gražiau.

Žodžiu, norėčiau, kad nustotum lankytis mano galerijoje. Bent jau netaip dažnai. DĖKUI.

P.S. tas pats ir su fantasyman.
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Taškai: 71

Kovų lygis: N

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė fantasyman » 2011 Bir 23, 11:26

Taigi nieks ant tavęs neužsisėdo ,tu tiesiog matai savo darbus kaip aukštesnio lygio ,o kiti žmonės tau pasako tavo klaidas ,o tu nepriimi jų tai žinok čia jau tavo bėdos žmogau...
Vartotojo avataras
fantasyman
N3ro™
N3ro™

Standartinė Jocker- » 2011 Bir 23, 11:28

Rmt ko taip uzsisedot ant zmogaus,gi nera profas koks. Nori isgirst nuomone normalia su patarimais ir t.t. o jus ce keikiat. :shock:
Jocker-
Patyręs dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 203

Standartinė fantasyman » 2011 Bir 23, 11:31

Taigi nieks neužsisėdo ant jo... Klaidų pasakymas užsisėdimas ????
Vartotojo avataras
fantasyman
N3ro™
N3ro™

Standartinė w7.Hardy » 2011 Bir 23, 11:42

Aš nežinau ką sakyt naujokams, jie geriau patiki N lygio kritika, nei B+ arba B :D. Nesuprantu aplamai, viską išdėstai kuo puikiausiai, pasakai dėl ko nesiekia tam tikro lygio, o čia bando žalias naujokėlis teorijas kažkokias apie kritika išaiškint :D Sor, rimtai nesuprantu..

Nors bendrai, gal ir suprantu - nepriimat kritikos. Priimat, tik komplimentus, arba priimat tokią kritiką: "Na, šiaip visai neblogas darbas, gal kiek lightning trūksta, spalvos nepatiko, bet visumoj gražus darbelis, duočiau gal Vidutinį N". GAL GAL GAL GAL GAL ! Dabar išversiu, kaip skamba iš tikrųjų: "Sakyčiau darbas, kaip visiškam naujokui pusė velnio, nepatinka man tos vietos, spalvos prastos, darbas žiauriai nuobodus, labai prasta kompoziciją, fokalo nėra, tekstas apgailėtinas, nu žodžiu, nėra ko komentuot, Žemas N". Va taip išvertus iš komplimento, į kritiką skamba.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Evė » 2011 Bir 23, 11:43

:D :D
Vartotojo avataras
Evė
5 Clouds™
5 Clouds™

Medaliai: 11
Taškai: 1250

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Bir 23, 11:47

v1 Paveikslėlis
v2 Paveikslėlis

Stock:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė w7.Hardy » 2011 Bir 23, 11:49

Su lightningu tau tos pačios problemos.. Nu palauk, tuoj patvarkysiu ir atsiųsiu .PSD su instrukcija, kaip jį sutvarkyti. :)
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DanieliusV » 2011 Bir 23, 11:50

CrowJaM rašė:Aš nežinau ką sakyt naujokams, jie geriau patiki N lygio kritika, nei B+ arba B :D. Nesuprantu aplamai, viską išdėstai kuo puikiausiai, pasakai dėl ko nesiekia tam tikro lygio, o čia bando žalias naujokėlis teorijas kažkokias apie kritika išaiškint :D Sor, rimtai nesuprantu..

Nors bendrai, gal ir suprantu - nepriimat kritikos. Priimat, tik komplimentus, arba priimat tokią kritiką: "Na, šiaip visai neblogas darbas, gal kiek lightning trūksta, spalvos nepatiko, bet visumoj gražus darbelis, duočiau gal Vidutinį N". GAL GAL GAL GAL GAL ! Dabar išversiu, kaip skamba iš tikrųjų: "Sakyčiau darbas, kaip visiškam naujokui pusė velnio, nepatinka man tos vietos, spalvos prastos, darbas žiauriai nuobodus, labai prasta kompoziciją, fokalo nėra, tekstas apgailėtinas, nu žodžiu, nėra ko komentuot, Žemas N". Va taip išvertus iš komplimento, į kritiką skamba.

Jei tavo charakteris kažkoks aršus, ar šiaip esi ne žmogiškos kilmės būtybė, tai aš nekaltas, kad kritiką supranti taip. Nors, kritika gali būti, MANDAGI (MANDAGI MANDAGI MANDAGI MANDAGI), arši ir normali. Bet kai žmogus savo "aršią" kritiką išsako žmogui, ir dar belenkaip nori užgošti tą žmogų ir parodyti koks jis atseit photoshop'o dievas ęsąs tai nežinau. Pats save žemini su tokia kritika. Vienu žodžiu nebekomentuok čia.
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė DanieliusV » 2011 Bir 23, 11:51

Ok, atsiųsk. Jeigu ir toliau būsi toks mandagus tai tada respect'as tau, bet šiaip nepyk, bet tokie žmonės su man nebūdingu charakteriu nepatinka.
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė fantasyman » 2011 Bir 23, 11:54

Žemina ??? Kad jis viską teisingai tau išsako ,o tu pats pirmas puoli ant galima sakyt dėl to kad jam nepatinka tavo darbas,bet rimtai kažkoks naujokas aiškina kaip reik vertint darbą....
Vartotojo avataras
fantasyman
N3ro™
N3ro™

Standartinė DanieliusV » 2011 Bir 23, 12:03

AŠ TAU SAKAU, NEBEKOMENTUOK ČIA. Jei dar komentuosi, atsakymo nesulauksi - IGNORUOSIU. Tol, kol tapsi mandagus ir nusiraminsi. :)
Vartotojo avataras
DanieliusV
Dalyvis

Standartinė fantasyman » 2011 Bir 23, 12:03

Apgailėtina....
Vartotojo avataras
fantasyman
N3ro™
N3ro™

Standartinė RandomHunt3R » 2011 Bir 23, 12:04

CrowJaM rašė:Aš nežinau ką sakyt naujokams, jie geriau patiki N lygio kritika, nei B+ arba B :D. Nesuprantu aplamai, viską išdėstai kuo puikiausiai, pasakai dėl ko nesiekia tam tikro lygio, o čia bando žalias naujokėlis teorijas kažkokias apie kritika išaiškint :D Sor, rimtai nesuprantu..

Vos neapsiverkiau is juoko :D
Vartotojo avataras
RandomHunt3R
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 327

Reputacija: 7 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Maži darbai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: