paskutiniam norėtųsi, kad fokalas labiau išryškėtų, čia su levels lengvai apdaroma. Na dar kokių įspūdingesnių efektukų ir txt ne ant krūtinės galėtų būti, o ant bambos geriaužūrėtųsi
Jaučiu vienas geriausių tavo darbų.Labai patiko spalvos.Efektai tokie labai minimalistiniai bet gražūs,tekstas netinka,pašol won jį Ai dar netinka motion blur prie galvos,pamažink opacity,viršus keistas kažkoks ir apačia,kažkaip tamsiau ten
Nezinau, bet mano nuomone manyciau reiketu dar padirbeti su contrastu nes nelabai matosi spalvu gyvumas. Tik aisku trupuciuka. O del viso kito taip pat pritariu daigan. Bet siap neblogas darbas, bet kaip pastebejau visuose darbuose panasus tekstas ir nevisisais atvejais jis tinka pabandyk ka nors naujo su txt.
Daniel rašė:Citrina dėkui uz issamu komentara na ka kaip sakiai pazaidziau su contrastu ir teksta pakeiciau v2
man sis labiau patinka nej tas.
Iki pacio tobulumo truksta tik nutrinti motion blur nuo galvos ir mano nuomone ideti bubble c4d taip pat gal pabandyti pazaisti su liquifity filteriu, kad prideti kokiu idemiu efektu, bent as taip padaryciau, bet siaip jau daug geriau su visu vaizdu Ai jo dgal dar bisku sharpo uzdek ciuciut turetu irgi gerai atrodyti. Sekmes