1. Tavo tikrasis vardas Paulius. 2. Tavo charakterio tipas. Stumikas. :D 3. Zodiako ženklas ir ar tiki horoskopais ? Ožiaragis,netikiu. 4. Ko bijai? Naktį vaikščiot vienam pro vietas kur frontai renkasi :S 5. Koks kitų žmonių elgesys tave trikdo (nervina)? Kai bando protingai kalbėti, bet nusišneka. 6. Kuo tu išsiskiri is visų? Aš Kietas? 7. Ką darai kai supyksti? Einu atsispaudimų daryti,labai nuima nervus :D o jei ne namie tai pradedu stūmt. 8. Ar esi tikinti i Dievą? Taip. 9. Ar rytais valgai pusryčius? Visada. 10. Dėl ko tavo manymu būtų galima paaukoti gyvybę? Neišdrįsčiau paaukoti dėl kažko gyvybės... 11. Ką moki tokio, ko kiti nemoka? Stūmti! :D 12. Gėris ar blogis? Blogis. 13. Tamsa ar šviesa? Tamsa..prie tamsos daugiau drąsos :D 14. Mirtis ar gyvenimas? Gyvenimas. 15. Arbata ar kava? Arbata 16. Šokoladas ar vanilė? Šokoladas. 17. Megstamiausias valgis? Pica (mm) 18. Koks gėrimas skaniausias? Ananasų sultys. 19. Mėgstamiausia spalva? Juoda,mėlyna. 20. Žalingi įpročiai? Kartais išgeriu alaus. 21. Naminis gyvūnėlis? Katinas. 22. Laimingiausia diena tavo gyvenime? 1995 01 05 23. Brangiausias daiktas? Tikriausiai namų raktai;DD 24. Kokie filmai tau patinka? Veiksmo,fantastiniai,komedijos. 25. Kada pirmą kartą pasibučiavai? Daržely kiek atsimenu :D (neskaitant kai tėvai kūdikį bučiavo) 26. Ar tiki meile iš pirmo žvilgsnio? Neprikolinkit. 27. Apsikabinimai ar bučiniai? Bučiniai. 28. Draugystė ar vienos nakties nuotykis? Vienos nakties nuotykis;D 29. Turi merginą ar vaikiną ? Ne. 30. Galėtum bent vieną dieną nesišypsoti? Nelabai. 31. Ar sirgai depresija? Ne. 32. Ką veiki laisvalaikiu arba ką veiki kai tau liūdna? Laisvalaikiu einu į kiemą. 33. Ko niekada nelaikytum savo kambaryje? Savo katės smėlio dėžės. ;D 34. Jūsų kompiuterio atmintis ( kiek hardo ) 160 GB 35. Kokį alų vartojate ? Kalnapilio Pilsner,Utenos Melyna arba Carlsberg. 36. Muzika tavo gyvenime. daug tos muzikos mano gyvenime. 37. Tavo moto. Posakis, kuriuo remiesi gyvenime. Nieko nėra nepasiekiamo. 38. Gražiausias pasaulio vyras? go away 39.Telefonas ar mp3 grotuvas? Telefonas 40. Kokias cigaretes rūkai? nerūkau,mečiau,kai rūkiau tai Marlboro... 41.Mėgstamiausia muzika? House 42. Tai, ko nepasakei, ko dar nežinome, kas dar labiau padėtų pažinti? Aš iš Kauno? xD