cehas rašė:new
v1.

v2.

na šiaip man paciam atrodo kad pana nelabai iblendinau

Didžiausias šio darbo minusas tai, kad bg labai išblukes.. Negražiai atrodo. Pati kompozicija darbo prastoka yra. Tekstas negražus ir nevietoje. Merginą galėjai kiek labiau sumažinti, tada su burn tool pažaisti. Kaip ir pats pastebėjai, nelabai iblendinai.. Man geriau pirmą versija. Kokybė šio darbo prastoka. Nobodus toks darbelis, dėja nieko daugiau negaliu tau pasakyti apie ši darbą.
cehas rašė:new

šiaip zaidziau

Va šitas darbas už praeita man geriau atrodo. Nors atrodo darbo neperdaugiausia, bet neblogai atrodo. Tiek daug tekstu išmėtytu negražiai atrodo, geriau tiek jų nereikėjo dėti. O jei šitie tekstai buvo ant bg, tai galėjai juos užblurinti. Tos švieselės pagyvina darbą, kas yra gerai.

Smulkesniu efektu norėtusi.
Šitas tavo geriausias manyčiau būtu. Ir vėl problemos su tekstu, teksto kompozicija negraži, ir pats tekstas negražus. Geriau juo iš vis nereikėjo dėti. Tos baltos dėmės labai ryškios yra, ir bent jau man nelabai kaip atrodo. Šio darbo blendas, paliginus su paskutiniais darbais yra geriausias. Minusas šio darbo, kad nėra kur akys paganyti. Toks bg nuobodokas yra.
Bet šiaip tobulėji, ir kaip naujokui visai neblogai. GL