Kūrinių publikavimas Maži darbai

Carthy avilys

Parašai, avatarai, pixel art keliauja čia

Standartinė Net » 2010 Geg 24, 19:44

Nei man tavo nuomone svarbi nei ka :)
Vartotojo avataras
Net
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 8
Taškai: 1258

Kovų lygis: B+

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2010 Geg 24, 22:46

Mano nuomonė čia ne prie ko, net Murkis supranta, jog nusišneki kalbėdamas apie gfx, o kai nežinai ką kalbi, tai geriau patylėti. Apšvietimas buvo, yra ir bus svarbus gfx.. O jei tu manai jog darbas būna užbaigtas, tik įterpus renderį, tai... tai daug ką pasako ištikro.
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Net » 2010 Geg 25, 07:14

pats nelabai supratai turbut ka pasakiau :)
Vartotojo avataras
Net
vamp3r™
vamp3r™

Standartinė Edzilla » 2010 Geg 25, 15:51

Supratau tik tiek, jog per tiek laiko (kurdamas ilgiau už mane), nesupratai kaip atrodo ir ką reiškia apšvietimas.
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Net » 2010 Geg 25, 16:23

kazko kliedet pradejai :) maziuk. As tik noriu pasakyt kad tas apsvietimas nera butinas :) o apie kas cia ilgiau kuria tai klisti :D
Vartotojo avataras
Net
vamp3r™
vamp3r™

Standartinė Edzilla » 2010 Geg 25, 17:06

Gerai įrodysiu, kad pilstai iš tuščio į kiaurą ir paliksiu šitą temą.
net-t2423.html
Gruodžio mėnuo, mano galerija sukurta buvo mėnesiu vėliau.
Apie, tai jog nebūtinas apšvietimas, to nepaminėjai nei vienam post'e.

Matau makalinę kurioje paprastas bg išblukusios spalvos :) reiktu pagyvinti renderiu manyčiau ;D

nera cia ka matyt paprastas wave ir tiek (įdomu, ką reiškia žodis abstract, mmm :roll: )

jeigu butu koks objektas tada ir galima butu geriau vertinti o dabar ir as nesakau kad tas wave blogai (atsiprašau, nesuprantu ką tu vadini objektu? Lygtais darbas būtu tuščias juodas fonas... Ir vėl nieko neužsiminta apie apšvietimą)

pasirode tik spalvas uzdejai ir viskas (Na... liūdna, kai net nesupranti kaip jis padarytas) : ) as tokio dalyko kai lightingas nepripazistu (ir nepažįsti) ;D nes sviesa yra apgaulingas dalykas ("Rytų filosofija") ;D

o apie darba va dabar tas lightingas jusu matosi (Nu va, žmogelis pamatė, tereikėjo renderio(tutorial elemento..), nesvarbu, kad ir be jo buvo aiškiai šviesos šaltinis išryškintas) ;DDD

kazko kliedet pradejai(tai kas čia kliedi dabar : )?) : ) maziuk. As tik noriu pasakyt kad tas apsvietimas nera butinas : ) o apie kas cia ilgiau kuria tai klisti ;D

Tai va, jei čia bandei šnekėti perkeltinėm prasmėm, tai žinok aš nebandžiau ir nebandysiu jų įžvelgt, apšvietimas yra būtinas, nebent tave tenkina tavo B lygis arba kartais vektorini, o gal tiesiog labai įdomius darbus, kuri su įdėjomis, bet čia retas atvejis. : )
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Net » 2010 Geg 25, 18:56

saunu kad mano perkeltines prasmes suvokiai saunuolis ir vel pradejai kazka kledet tu pradedi gfx uzsiimt tik tada kai atidarai galerija ? as tai dar anksciau darbus kuriau is kur man zinot kad ir tu nesi seniau uzsiiminejas tuo

nera cia ka matyt paprastas wave ir tiek (įdomu, ką reiškia žodis abstract, mmm ) ar as sakiau kad cia neabstraktas ?

jeigu butu koks objektas tada ir galima butu geriau vertinti o dabar ir as nesakau kad tas wave blogai (atsiprašau, nesuprantu ką tu vadini objektu? Lygtais darbas būtu tuščias juodas fonas... Ir vėl nieko neužsiminta apie apšvietimą) lygtais man atrodo vel manes nesupratai niekur cia nerasai uakd juodas ar baltas fonas o objekto cia nematau nebent ta linija vadinti objektu

pasirode tik spalvas uzdejai ir viskas (Na... liūdna, kai net nesupranti kaip jis padarytas) : ) as tokio dalyko kai lightingas nepripazistu (ir nepažįsti) nes sviesa yra apgaulingas dalykas ("Rytų filosofija")

atlikimas paprastas uzdetos spalvos kai tu sakai lightingas vienas kitaip interpretavo kitas kitaip be to fizika ne rytu filosofija

o apie darba va dabar tas lightingas jusu matosi (Nu va, žmogelis pamatė, tereikėjo renderio(tutorial elemento..), nesvarbu, kad ir be jo buvo aiškiai šviesos šaltinis išryškintas)

kokai ironija saunuolis. nematau pirmame darbe tada seseliu jeigu sviesa skilda seselis tikra iyra ir bus

Tai va, jei čia bandei šnekėti perkeltinėm prasmėm, tai žinok aš nebandžiau ir nebandysiu jų įžvelgt, apšvietimas yra būtinas, nebent tave tenkina tavo B lygis arba kartais vektorini, o gal tiesiog labai įdomius darbus, kuri su įdėjomis, bet čia retas atvejis.
Gerai įrodysiu, kad pilstai iš tuščio į kiaurą ir paliksiu šitą temą.
net-t2423.html
Gruodžio mėnuo, mano galerija sukurta buvo mėnesiu vėliau.
Apie, tai jog nebūtinas apšvietimas, to nepaminėjai nei vienam post'e.

Matau makalinę kurioje paprastas bg išblukusios spalvos reiktu pagyvinti renderiu manyčiau

nera cia ka matyt paprastas wave ir tiek (įdomu, ką reiškia žodis abstract, mmm )

jeigu butu koks objektas tada ir galima butu geriau vertinti o dabar ir as nesakau kad tas wave blogai (atsiprašau, nesuprantu ką tu vadini objektu? Lygtais darbas būtu tuščias juodas fonas... Ir vėl nieko neužsiminta apie apšvietimą)

pasirode tik spalvas uzdejai ir viskas (Na... liūdna, kai net nesupranti kaip jis padarytas) : ) as tokio dalyko kai lightingas nepripazistu (ir nepažįsti) nes sviesa yra apgaulingas dalykas ("Rytų filosofija")

o apie darba va dabar tas lightingas jusu matosi (Nu va, žmogelis pamatė, tereikėjo renderio(tutorial elemento..), nesvarbu, kad ir be jo buvo aiškiai šviesos šaltinis išryškintas)

kazko kliedet pradejai(tai kas čia kliedi dabar : )?) : ) maziuk. As tik noriu pasakyt kad tas apsvietimas nera butinas : ) o apie kas cia ilgiau kuria tai klisti

Tai va, jei čia bandei šnekėti perkeltinėm prasmėm, tai žinok aš nebandžiau ir nebandysiu jų įžvelgt, apšvietimas yra būtinas, nebent tave tenkina tavo B lygis arba kartais vektorini, o gal tiesiog labai įdomius darbus, kuri su įdėjomis, bet čia retas atvejis. : )

kazko nepatingejai ir pabandei . man asmeniskai paskutiniai tavo darbai irgi neverti demesio galima butu ir geriau pasistenkti

kazko per daug i mano pranesimus giliniesi
Vartotojo avataras
Net
vamp3r™
vamp3r™

Standartinė Eimancelis » 2010 Geg 25, 19:13

Vaiku darzelis
Vartotojo avataras
Eimancelis
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1009

Kovų lygis: B

Reputacija: 27 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Net » 2010 Geg 25, 19:28

"visgi idomu gristi i praeiti" :D
Vartotojo avataras
Net
vamp3r™
vamp3r™

Standartinė Edzilla » 2010 Geg 25, 19:28

Kodėl gi ne, jei žinai jog viską ištrins :)
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Net » 2010 Geg 25, 19:40

gal dar ispejima duos :D
Vartotojo avataras
Net
vamp3r™
vamp3r™