saunu kad mano perkeltines prasmes suvokiai saunuolis ir vel pradejai kazka kledet tu pradedi gfx uzsiimt tik tada kai atidarai galerija ? as tai dar anksciau darbus kuriau is kur man zinot kad ir tu nesi seniau uzsiiminejas tuo
nera cia ka matyt paprastas wave ir tiek (įdomu, ką reiškia žodis abstract, mmm ) ar as sakiau kad cia neabstraktas ?
jeigu butu koks objektas tada ir galima butu geriau vertinti o dabar ir as nesakau kad tas wave blogai (atsiprašau, nesuprantu ką tu vadini objektu? Lygtais darbas būtu tuščias juodas fonas... Ir vėl nieko neužsiminta apie apšvietimą) lygtais man atrodo vel manes nesupratai niekur cia nerasai uakd juodas ar baltas fonas o objekto cia nematau nebent ta linija vadinti objektu
pasirode tik spalvas uzdejai ir viskas (Na... liūdna, kai net nesupranti kaip jis padarytas) : ) as tokio dalyko kai lightingas nepripazistu (ir nepažįsti) nes sviesa yra apgaulingas dalykas ("Rytų filosofija")
atlikimas paprastas uzdetos spalvos kai tu sakai lightingas vienas kitaip interpretavo kitas kitaip be to fizika ne rytu filosofija
o apie darba va dabar tas lightingas jusu matosi (Nu va, žmogelis pamatė, tereikėjo renderio(tutorial elemento..), nesvarbu, kad ir be jo buvo aiškiai šviesos šaltinis išryškintas)
kokai ironija saunuolis. nematau pirmame darbe tada seseliu jeigu sviesa skilda seselis tikra iyra ir bus
Tai va, jei čia bandei šnekėti perkeltinėm prasmėm, tai žinok aš nebandžiau ir nebandysiu jų įžvelgt, apšvietimas yra būtinas, nebent tave tenkina tavo B lygis arba kartais vektorini, o gal tiesiog labai įdomius darbus, kuri su įdėjomis, bet čia retas atvejis.
Gerai įrodysiu, kad pilstai iš tuščio į kiaurą ir paliksiu šitą temą.
net-t2423.htmlGruodžio mėnuo, mano galerija sukurta buvo mėnesiu vėliau.
Apie, tai jog nebūtinas apšvietimas, to nepaminėjai nei vienam post'e.
Matau
makalinę kurioje paprastas bg išblukusios spalvos
reiktu pagyvinti renderiu manyčiau
nera cia ka matyt
paprastas wave ir tiek (įdomu, ką reiškia žodis abstract, mmm )
jeigu
butu koks objektas tada ir
galima butu geriau vertinti o dabar ir as nesakau kad tas wave blogai (atsiprašau, nesuprantu ką tu vadini objektu? Lygtais darbas būtu tuščias juodas fonas... Ir vėl nieko neužsiminta apie apšvietimą)
pasirode tik spalvas uzdejai ir viskas (Na... liūdna, kai net nesupranti kaip jis padarytas) : )
as tokio dalyko kai lightingas nepripazistu (ir nepažįsti)
nes sviesa yra apgaulingas dalykas ("Rytų filosofija")
o apie darba va dabar
tas lightingas jusu matosi (Nu va, žmogelis pamatė, tereikėjo renderio(tutorial elemento..), nesvarbu, kad ir be jo buvo aiškiai šviesos šaltinis išryškintas)
kazko kliedet pradejai(tai kas čia kliedi dabar : )?) : ) maziuk. As tik noriu pasakyt kad tas apsvietimas nera butinas : ) o apie kas cia ilgiau kuria tai klisti
Tai va, jei čia bandei šnekėti perkeltinėm prasmėm, tai žinok aš nebandžiau ir nebandysiu jų įžvelgt, apšvietimas yra būtinas, nebent tave tenkina tavo B lygis arba kartais vektorini, o gal tiesiog labai įdomius darbus, kuri su įdėjomis, bet čia retas atvejis. : )
kazko nepatingejai ir pabandei . man asmeniskai paskutiniai tavo darbai irgi neverti demesio galima butu ir geriau pasistenkti
kazko per daug i mano pranesimus giliniesi