Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

CaBoom [N]

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė CaBoom » 2011 Lie 29, 14:06

Norėčiau išsamių komentarų ir kiekvieno lygį.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

šitame stengiaussi įgyvendinti pačią idėją
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
CaBoom
Forumo gyventojas

Medaliai: 12
Taškai: 844

Reputacija: 34 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2011 Lie 29, 14:44

Pirmame bendras vaizdas nepatiko, nes spalva viso darbo vienoda ir dar su kazkokiu filteriu darbas, toks vientisas gavosi, tekstas galejo ir geriau priderintas but, nelabai gilumas jauciasi. Antrame darbe nepatiko tai, kad jis nespalvotas, velgi kazkoks filteris, perta bw daryma neliko lightingo ir tas dramblys vietomis apvedziotas kazkoks. Trecias darbas visai gerai atrodo, tekstas galetu but bisk geriau priderintas ir reikia dar kazkokiu efektu prie zmogaus. Ketvirtas darbas atrodytu zymiai geriau jei nebutum uzdejas to filterio bent jau as taip manau, siaip spalva tokia pusetina darbo, bet desineje puseje spalva nekokia ir siaip per tuos filterius sugadini lightinga, depth, kokybe.. siulau nenaudot ju arba naudot su saiku.

N lygis.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2011 Lie 29, 15:19

n
Vartotojo avataras
f5.kP
finger5™
finger5™

Medaliai: 21
Taškai: 2022

Kovų lygis: B+

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2011 Lie 30, 13:40

Bendrai: Visuose darbuose pagrindinai užkliuvo atspalviai, nes juose tiesiog jaučiasi, kad naudoji vieną ar kelis panašius gradient map'us. Darbų minimalistiškumas suteikia jiems šiokį tokį unikalumą.

Pirmas: Pagrindinė klaida mano nuomone yra per didelis spalvų kontrastas, jis tiesiog atitraukia akis nuo kitų detalių ir žiūrint į darbą labai greit pavargsta akys. Šviesos šaltinis skleidžia žymiai per didelį ir per ryškų spindėsį ir šiaip norėdamas įžiūrėti žmogų pačiame darbe turi nemažai įsižiūrėti į darbą. Dar man nepatiko tai, jog fone naudota tekstūra pernelyg uždengia laukus ir nebelieka realistiško vaizdo, tai tiesiog šiek tiek per grubi ta tekstūra, jeigu pamažintum šiek tiek jos ryškumą iš karto kitaip atrodytų darbas, užtektų kokiai 15proc. mažesnio ryškumo. Na, o kalbant apie tekstą tai nieko negaliu pasakyti, tik tiek, kad mano nuomone jis yra ne vietoje.

Antras:
Šio darbo aš visiškai nesuprantu.
Paveikslėlis Toks jausmas, kad paėmiai tokio tipo tekstūrą ir ant jos tiesiog uždėjai dramblį. Šiaip sunku ką nors čia ir įžvelgti, nes jis galima sakyti yra pernelyg paprastas.

Trečias:
Man šis darbas iš pateiktų labiausiai patiko. Šiltos vasariškos vakaro spalvos suteikia darbui didelį pliusą, nes šios spalvos tiesiog pritampa prie darbo. Teksto stilistika visiškai pritampa prie darbo, bet pačiame darbe man jo vieta neabai patinka, nes žmogus turetų būti pagrindinis objektas, kuris simoblizuoja "frestyle" ir ant jo tas tekstas kažkaip nelabai prilimpa.

Ketvirtas:
Vėlgi darbe nesimato pernelyg daug darbo, tiesiog uždėtas keletas gradient map'ų ir šiek tiek pakoreguotas fonas spalvų suderinamumas neatitinka pačios realybės. Na, nebent norėjai padaryt taip, kad ta meška būtų tarp debesų.

Penktas:
Šis darbas prasčiausias, nors norėjai perteikti idėja, gal tau tai ir pavyko, bet darbas tiesiog nevertas nė 15min., kurį sugaišai jį kurdamas, nes čia tiesiog animacija ir keletas GM uždėta.

Lygis: N.
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija