Jo losiau buvau rimtai uzsikabines, vienam serve kitam na ka zinau losiau losiau ir bahh nebelosiau siaip metus nolifinau tikrai galima uzsikabint zinoma jei po 40lwl pabegsit tai nieko nepajusit manau.. Visas idomumas prasideda daug aukstesniuose leveliuose. Issiskiria sis mmo is kitu manau del veiksmo tu visu war sistemu skillu
Losiu cabal online. uz Force Shielder. šiaip gan norm geimas. Tik gaila kad guildu reiksme sitam geime yra nesveikai maza. O šiaip smagu pailseti nuo l2. Jei kas ieskot manes tai AS losiu oficialiam mercury serve. PM LightningPhoenix <<==
Man patiko ir dabar zaidziu tik ne globale o lt serveryje tikrai pikus game palyginus su mu,runescape tai cia grafika nuostabi. Globale buvau 81, su methryl fb set , taip buvau force blader, o dabar lt servery losi utai worrior 95lvl.
Minusai: Prastoka grafika, questai baisiai neidomus, tas pats per ta pati, kas 10 lvl turi eit i dungeon ir ta pati shuda malt. Pliusai: Ispudingi skillai, tos visos war sistemos, craftinimas.
RolF rašė:Man patiko ir dabar zaidziu tik ne globale o lt serveryje tikrai pikus game palyginus su mu,runescape tai cia grafika nuostabi. Globale buvau 81, su methryl fb set , taip buvau force blader, o dabar lt servery losi utai worrior 95lvl.