Eikite į Photoshop'ą, pačiam pačiam viršui, kairėj pusėj pamatysit File, paspaude ant jo, paspauskite " New... ", aš kūriau avatarą, todėl nustatymus padariau tokius

Toi pačioj eilutei kur buvo " File " atraskite " Window " paspauskite, ir atraskite " Animation ", paspauskite 1 karta ant jo.
Dabar parašykite žodį, bet pirmos žodžio raidės nerašykite, pvz.: Yra žodis " Mantas " tai parašykite " antas ". Dabar, parašykite atskirai likusią raidę, ir su rodiklyte nuveskite ją prie pat nepilno žodžio, ir taip ją istatykite, lyg ji nebūtu parašyta atskirai. Dabar nusiimkite akutę, nuo atskirai parašytos raidės.

Dabar paspauskite mygtuką, kuris pažymėtas oranžine spalva šiame paveikslėlyje.

Dabar vėl uždėkite akutę, nuo nuimtos raidės, ir pažymėkite antrą pagal eilę paveksliuką " Animation " lange.
Dabar paspauskite, kaip pavaizduota paveiksliuke, oranžniame fone 3 taškiukus.

Ir padarykite tokius nustatymus

Dabar pažymėkite patį paskutinį paveiksliuką su užrašu " Animation " lange, ir nuimkite vėl akutę nuo atskiros raidės, ir vėl paspauskite tuos pačius 3 taškiukus apie kuriuos kalbėjau anksčiau, ir vel su tokiais pat nustatymais. Dabar, laikydami " Ctrl " mygtuką klaviatūroje, paspauskite ant visų paveiksliukų " Animation " lange, ir tada paspauskite tai, kas pavaizduota oranžiniame fone šiame paveiksliuke

Ir nustatykite laiką 0,1 sec. dabar eikite į
Tą patį " File " apie kurį kalbėjau viršuje, ir paspauskite ant " Save for Web & Devices... " ir nustatykite tokius nustatymus.

Na va, viskas, dabar galite nueiti į darbalaukį ir pasižiūrėti kaip atrodo

Dėl platinimo galite susitarti su manimi skype : untexas
Jeigu turi klausimų rašykite čia į forumą, man į skype, arba man asmenine žinute per šį web.