šiaip geras darbas,bet nemegstu tokiu darbu kur yra daug sudetingu detaliu man negerai atrodo ten tie taskiukai apacioje melyni ,o kas geriausia tai ta vieta ties sigo viduriu man atrodo , kad ten sutvarkyta labiausiai
Hmm , nereikia apsimesti , kad nematei to darbo , nes atitinka beveik viskas kaip xprophet darbe, spalvos pereina , efektai tokio pačio tipo (stock ir effect c4d) , jo mėgiama compo. Tokie pastebėjimai
Patiko kokybė. Tiesą sakant tavo darbai man atrodo labai gyvi. Tarsi skylė visą sigą traukia. šiaip tai gal daugiau kokių švieselių reiktų. Sėkmės tau.
Dekui visiems H3 Edzilla nu as neapsimetu, kad nesu mates gal ir esu, juk turbut ne as vienas ieškant ideju minciu perziurim kasdien kalnus visokiu sigu tutu, tik as nezinau jo taip gerai kad pagal stiliu ir nika atsiminciau delto ir prasiau linko paciam idomu paziureti
Šitam darbe atvirkščiai nei kituose lightingas geras ir įdomus , spalvos gal ne pačios geriausios bet neblogai žiurisi, effectai awesomeneess. Man labai patinka šitas darbas jei bučiau vertintojas A duočiau šitam .
o antra versija slėpk nes visas to c4d gražaus blendas dingsta ir negražiai žiurisi visas darbas.