1 - pagal mane būtų A lygio darbas. Kažkuo įdomus, ir tikrai išsiskiria. 2 - nu man patinka, tai B lygis. Daugoka klaidų kaip tokiam darbui. 3 - jis toks simple ir typo ale mielas, bet B stiprus, nes nieko jame šiaip nėra. 4 - nu šitas man nelabai. Vien tik splatter. Bet išgavai gan įdomiai efektą, tačiau šitas labai prastas.
Nu gerai, prašom, tavo noras, stiprus B lygis. Šiaip, iki A gal ir netoli, bet du paskutiniai nepatiko, o antrame darbe su spalvom ir overlightning`u padirbėti reik. Jei nekreipiant dėmėsio į tą užrašą dėl LQ.
1 veinintelis silpnas A lygis . 2 misraine sumaisyta viskas , nu nieko nera risancio efektus . silpnas B lygis. 3. Kazkas bandyta padaryt , bet nieko nesigavo . Reikia efektu kurie siga gyvintu, dabar kaip priklijuotas ir viskas , jokios idejos sigas sabloninis zodziu. B lygis . 4 Is pirmo zvilgsnio sudomina del texturos , bet isiziurejus , nera depth , lighting neblogas, oversharpened , ant veido spalvu perejimas tragiskas . Vidutinis B lygis .
MAno verdiktas : B lygis . Bet iki A lygio truksta . Ir iki solidaus B lygiu truksta.