Visu pirma atsiprašau tuoj suprasi kodėl. Kas per velniava? B ? Urvini gi daug esi mates bet , kad taip neskirti lygių tai nežinau , jausmas lyg užtenka parodit geros kokybės stocką (atsiprašau peršarpintą) ir vuolia A lygis. Šitam žmogui būčiau daves B , tas pats Boxix kuriam davei B , buvo vertesnis tokių tavo žodžių kvalifikacijoje, darbai oversharped, matosi , kad nesi profesionalas dėdamas savo nickname darbe , ta pati teksto kompozicija naujoko. Viską ką matau ,tai neužbaigtus efektus .
O dabar , jog neatrodytu , kad tenorėjau ka nors įžeist ar pan pakomentuosiu darbus ( nors man galėtu būt visiškai nusispjaut kas kam kokį lygį duoda, bet toks jau esu aš, bjauraus būdo )
Pirmas darbas kaip ir minėjau , neišbaigtas, teksto kompozicija kaip ir pats tekstas prastas, niekada nenukišk jo į apačią arba ant sunkiai įžiūrimų detalių. Apšvietimas sklinda visai ne iš tos pusės (nors mane tokie reikalavimai irgi knisa , bet ką padarysi , visi laikomes taisyklių). Tie efektai visiškai neįsipaišo į tą darbą ,ką aš čia ir tematau , blurą , linear dodge ir pora pen tool linijų.
Antrame juokinga kompozicija , jausmas lyg ta galva , nežinau, primena kamuolį

. Vėl matau nugrūstą tekstą , blankias spalvas , pertamsų bg bei prastą darbą su coulouringu, ta prasme spalvų įterpimu.
Trečias , kaip ir geriausias tačiau vėl neviršija B ,jausmas lyg tutintas pagal kokį ne sigui skirtą tutorialą. Tekstas čia jau toks "visai nieko" Tik efektai ir BG kaip praeituose darbuose pakiša peilį, apšvietimas aiškiai nenusisekes.
Teiskit mane , darykit ką norit išsakiau savo ( mano nuomone ) objetkyvią nuomone.