Kūrinių publikavimas Maži darbai

Balchiaus darbai

Parašai, avatarai, pixel art keliauja čia

Standartinė Balchius » 2009 Spa 08, 22:21

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Pakritikuokit, jei galit :)
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Taškai: 231

Kovų lygis: B

Reputacija: 11 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Imagination » 2009 Spa 08, 22:31

Visų pirma, tai visur tas 'balchius' vaizdą gadina :)
2,3 geriausiai atrodantys, kokybė nebloga, su lightning neblogai pažaista.
Pirmas tai neypatingas - ta pen tool linija dešinėje kažkaip nelogiškai skraido, apšvietimas irgi prastokai.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Balchius » 2009 Spa 08, 22:39

Aciu uz kritika :) Dar jei galit vertindami pasakykit ar daug truksta iki A lygio :)
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Standartinė Imagination » 2009 Spa 08, 22:47

Šitiems tai trūksta, ir turbūt gana nemažai. Pagrinde kokių sudėtingesnių elementų, kurie sukurtų darbe 'wow' efektą, kuris išskirtų darbą iš kitų kūrėjų.
Tie tavo 'large piece' darbai tikrai buvo verti A lygio, tačiau šitiems dar trūksta ;)
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė Edzilla » 2009 Spa 09, 17:35

Visu pirma atsiprašau tuoj suprasi kodėl. Kas per velniava? B ? Urvini gi daug esi mates bet , kad taip neskirti lygių tai nežinau , jausmas lyg užtenka parodit geros kokybės stocką (atsiprašau peršarpintą) ir vuolia A lygis. Šitam žmogui būčiau daves B , tas pats Boxix kuriam davei B , buvo vertesnis tokių tavo žodžių kvalifikacijoje, darbai oversharped, matosi , kad nesi profesionalas dėdamas savo nickname darbe , ta pati teksto kompozicija naujoko. Viską ką matau ,tai neužbaigtus efektus .
O dabar , jog neatrodytu , kad tenorėjau ka nors įžeist ar pan pakomentuosiu darbus ( nors man galėtu būt visiškai nusispjaut kas kam kokį lygį duoda, bet toks jau esu aš, bjauraus būdo )
Pirmas darbas kaip ir minėjau , neišbaigtas, teksto kompozicija kaip ir pats tekstas prastas, niekada nenukišk jo į apačią arba ant sunkiai įžiūrimų detalių. Apšvietimas sklinda visai ne iš tos pusės (nors mane tokie reikalavimai irgi knisa , bet ką padarysi , visi laikomes taisyklių). Tie efektai visiškai neįsipaišo į tą darbą ,ką aš čia ir tematau , blurą , linear dodge ir pora pen tool linijų.
Antrame juokinga kompozicija , jausmas lyg ta galva , nežinau, primena kamuolį ;D . Vėl matau nugrūstą tekstą , blankias spalvas , pertamsų bg bei prastą darbą su coulouringu, ta prasme spalvų įterpimu.
Trečias , kaip ir geriausias tačiau vėl neviršija B ,jausmas lyg tutintas pagal kokį ne sigui skirtą tutorialą. Tekstas čia jau toks "visai nieko" Tik efektai ir BG kaip praeituose darbuose pakiša peilį, apšvietimas aiškiai nenusisekes.
Teiskit mane , darykit ką norit išsakiau savo ( mano nuomone ) objetkyvią nuomone.
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Imagination » 2009 Spa 10, 11:19

Gal po tavo pastabų ir nebeduočiau A lygio, be to tai buvo skirta tik dviems large piece darbams, šitie mažesni sakiau, kad ne tokie geri.
Aš dažnai žiūriu bendrą vaizdą, o ne kiek darbo įdėta, ar kokios klaidos padarytos, pastebimos tik patyrusiam kūrėjui. Reikia juk kad darbas būtų patrauklus ir paprastai publikai.
Kaip ten kažkas minėjo, A lygyje daug kas pradeda eksperimentuot, visokių sudėtingų technikų prideda ir atseit neįtikėtini darbai, o dažnai prastai atrodo plika akim žiūrint :)
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė Edzilla » 2009 Spa 10, 11:33

Bet, kad ir tie LP buvo B. ;) Na nebesiginčysiu .
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Balchius » 2009 Spa 11, 00:31

Daug kritikos gavau. Zinoma, cia tik tavo nuomone. Su tekstu visais laikais problemu turiu ir kazkaip neatrodo, kad man ja greitu metu pavyks isspresti.

Na, jei jau taip grieztai vertinam darbus, grynai pagal ju atlikimo technika ir taisykles is kur ir kaip turi sklist sviesa ir t.t., tai cia jau tavo problema, jei neiziuri daugiau naudotu techniku darbuose ;) Is viso, kiek skaiciau si foruma, tai labai visi bandomi suspausti i kazkokius remus, mazdaug jei artistas A lygio, tai jis turi stampuot tokius darbus kaip ir kiti. Siulau ziureti kaip darbas atrodo vizualiai, o ne is ko jis padarytas.

Taigi, pirmam darbe pen toolas tikrai neisipaiso, suprantu.

Antrame fonas ir turejo but tamsus. Maciau tavo darbu, jie visi, bent jau dauguma, tikrai labai orginalus ir ten dominuoja labai ryskios ir kontrastingos spalvos. Del skonio nesigincijama, man labiau patinka tokios kokias as naudoju kompozicijose.

Naujas darbelis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Standartinė Edzilla » 2009 Spa 11, 12:28

Išsakydamas kritiką ,aš atsižvelgiau į viską, ne tik į tavo naudojamą techniką ir pan. Jeigu darbas yra oversharpen, iškart didelis - ir jei stockas net sugadintas ,o ne pagražintas , tai nematau gražaus rezultato. Technika, na gerai , nesiginčisiu pen tool + linear dodge, gal ir nieko , bet tokiu atveju reikia daugiau tų detalių ir geriau jas panaudot.
Minėdamas štampavimą, tai tas , kuris A lygije nebutinai viską štampuoja . šiaip tavo darbai irgi štampuojami :?:
O dėl paskutinio, tai pokolkas tavo geriausias ,kažkas arčiau b+ , tik ko perdozavai , tai linear dodge ant tos panos ir efektas baltas neperlabiausiai geroje vietoje pastatytas , todėl neįsipaišo. Kas patiko ,tai BG
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Balchius » 2009 Spa 12, 00:16

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Standartinė Imagination » 2009 Spa 12, 01:36

Atrodo tai įdomiai, tik man čia spalvų gerokai per daug, mirgu margu viskas :)
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė Balchius » 2009 Spa 12, 22:00

Kruva senesniu darbu :) Komentaru daug nesusilaukiu, prasau ivertint ar sitie bent siekia B ar B+ lygi :)

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
^ Spausdinimo klaida, bet net tingejau taisyt.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Naujausias:
Paveikslėlis

Cia ir pakankamai mirgu margu :shock:

V2
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Standartinė Imagination » 2009 Spa 13, 08:59

Tie senesni tai B lygis, pagrinde dėl teksto. Pora ir B+ yra.

Naujausiam fonas įdomus, gražiai atrodo, tačiau viską focal sugadina - nesuderinta su fonu.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė Balchius » 2009 Spa 13, 22:53

Paveikslėlis

Tekstas sunkiai skaitomas, bet taip ir turetu but :)
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Standartinė faq » 2009 Spa 13, 22:55

Paveikslėlis

patiko :!:
Vartotojo avataras
faq
finger5™