Įvairūs Bendros diskusijos Technologijos ir mokslas

Asus Eee Slate - ką manot?

Pokalbiai apie įvairiausias technologijas, straipsniukai ir panašiai

Standartinė Cherry » 2011 Rgp 19, 14:04

Jop, vat tuo asusu, kur draugas turi tai net aš džiaugiuosi ;D Ten Androidas, bet lb gerai paveža visas programas. Jei man reikėtų ne tokio galingo tableto - imčiau vis tiek asusą -transformerį.

O applas tai kaina už vardą tik. Plius ten jokių gerų programų nėra nemokamų. O kas durniausiai - ipadas nedraugauja su windowsais. Norėtum ipade parašytą tekstą perkelti į kompą, ne macą, turėtum spec. programą pirkti, kuri konvertuoja, nes kitaip windowsai neskaitys. Čia draugui taip buvo vienam.
Cherry
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 735

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2011 Rgp 20, 03:09

Jei turi pinigu pirkti toki daikta - pirk, tai yra turtingu zmoniu zaisliukas. jei neturi bapkiu pirk stacionara, kam tau nesiojamas daiktas? Tu biznierius? studentas? ar tik islepintas, kuris nori pasirodyti? tavo sprendimas. bet uz 4000LT (apie 1000E) gali nusipirkti ALIENWARE AREA 51. O jei pats darysies kompa, tai uz tokius pinigus pasidarysi kompa kuris dar 5 metus bus top of the range.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2011 Rgp 24, 03:25

Fargusas teisingai kalba, išmislas čia, kuris absoliučiai jaunam žmogui nereikalingas. Laptopą į kuprinę ir vsio. Čia tas pats kaip nusipirkti ferrari ir važinėti šunkeliais, arba nusipirkti džipą8l varikliu ir kamščiuose stovėt. Aišku, tau spręst, tavo pinigai, nors, spėju, net ne tavo, o mamytės ir tėvelio sunkiai uždirbti. :) aš rinkčiausi laptopą, už kokius max 3000lt,nes gali belekokį nupirkt ir kokią mašiną griuveną palaužyt. :D dar alaus išeitų.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Cherry » 2011 Rgp 24, 11:36

Tie 4000lt visi iki vieno bus mano uždirbti. Jau 1000lt per vasara uždirbau. Visus kitus - mokslo metais atidirbsiu. Beje, aš negeriu, nenoriu degraduot kaip kai kurie. ;)
Cherry
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 735

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2011 Rgp 24, 14:12

jeigu savo uždirbtus sunkiai pinigus taip lengva tokiam šūdui išmest, tai ką žinau... pasitark su kuo nors gal.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Technologijos ir mokslas

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: