Jokio apsurdo nėra ir nereikia sureikšmint dalykų, kurie negalioja kiekvienam žmogui. Tiek copycat,tiek vladimir darbai nebuvo visa galva geresni, aš pats asmeniškai būčiau už karoliną balsavęs kovoje prieš copycatą, bet man copycato darbas su idėja ir švarus pasirodė, bei bendras vaizdas labiau akį patraukė tai ir balsavau už jį. Dėl vieno dalyko galiu su jumis sutikt, kad čia tikrai egzistuoja toks dalykas, kaip "gražus" nickas, bet tai čia natūralu, tai egzistuoja visur, o ypač tokiose viešose, visiems prieinamose ir neprofesionaliose bendruomenėse. Paėmus mano praeitį, man tiesiog nėra šansų laimėt turnyro, nors ir labai gerą darbą sukurčiau (Kol kas dar šlubuoju

), kadangi aš ne koks fanke ar edzilla kurių nickai garsūs ir visi juos mėgsta, nustebau, kad laimėjau prieš murki, galvojau kažką būs primastę mano hateriai, bet gavos gerai vis dėlto. Aš visada balsuodamas atkreipiu dėmesį į stilių ir išdirbimą, bei sukurto darbo lygį pagal tą stilių, tada greitai "susumuoju" savo galvoje ką manau apie kiekvieną darbą ir balsuoju. Vectorius ar digital paintingas - man dzin, vien dėl to, kad prie vector ar digital paint darbo sėdėjo 5 valandas, man širdies nesuminkštins. Na o pabaigai: kam nepasisekė turnyre, tas turės visada kitą šansą sudalyvaut kituose turnyruose, o ir šiaip jei norit gaut daug balsų, tai kurkit gerus darbus, o ne "ai čia tik dėl to, kad praeičiau".
P.S. Nei vienos pusės nepalaikau, tiesiog nereikia visą laiką tą patį kartot, žinom jau kiekvienas, kad pusė votų gauna žmogus turintis gerą vardą.