GFX Kovos Įvairių darbų konkursai Rudeninis parašų turnyras #2

Aštunfinalio tvarkaraštis ir informacija

Penktasis Imagination.lt parašų turnyras

Standartinė Intec » 2011 Lap 03, 22:06

Tai tada kelkit balsavimą į kokią 9 valandą, ar dešimtą. bet ne 11. Man tai vėlu jau.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Lap 03, 22:08

Tai reikėjo kitą dieną pasijungt ir tiek :)
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2011 Lap 03, 22:30

Visiškas apsurdas, kad Copycat, Vladimir, Fin2iK nepateko į aštunfinalį... Kai jų darbai buvo visa galva geresni už varžovų... Suprantu, kad čia vaikų forumas ir neverta tikėtis jokio objektyvumo, bet, kad šitaip...
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2011 Lap 03, 22:37

Lina, tai tik tavo nuomone, negalima taip kategoriškai kalbėt. Tačiau aš irgi manau, kad CC ir Vladimir darbai buvo stipresni. Tačiau ryšiai daro savo :) Ir aplamai skoniai skirtingi, tai taip ir gaunas. :}
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BRaUN » 2011 Lap 03, 22:38

LoLina rašė:Visiškas apsurdas, kad Copycat, Vladimir, Fin2iK nepateko į aštunfinalį... Kai jų darbai buvo visa galva geresni už varžovų... Suprantu, kad čia vaikų forumas ir neverta tikėtis jokio objektyvumo, bet, kad šitaip...

Stai ka as norejau pasakyti jau 2 dienas :) . Vis dar yra normaliu zmoniu simat forume :)
Vartotojo avataras
BRaUN
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 578

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Lap 03, 23:03

Jokio apsurdo nėra ir nereikia sureikšmint dalykų, kurie negalioja kiekvienam žmogui. Tiek copycat,tiek vladimir darbai nebuvo visa galva geresni, aš pats asmeniškai būčiau už karoliną balsavęs kovoje prieš copycatą, bet man copycato darbas su idėja ir švarus pasirodė, bei bendras vaizdas labiau akį patraukė tai ir balsavau už jį. Dėl vieno dalyko galiu su jumis sutikt, kad čia tikrai egzistuoja toks dalykas, kaip "gražus" nickas, bet tai čia natūralu, tai egzistuoja visur, o ypač tokiose viešose, visiems prieinamose ir neprofesionaliose bendruomenėse. Paėmus mano praeitį, man tiesiog nėra šansų laimėt turnyro, nors ir labai gerą darbą sukurčiau (Kol kas dar šlubuoju :D), kadangi aš ne koks fanke ar edzilla kurių nickai garsūs ir visi juos mėgsta, nustebau, kad laimėjau prieš murki, galvojau kažką būs primastę mano hateriai, bet gavos gerai vis dėlto. Aš visada balsuodamas atkreipiu dėmesį į stilių ir išdirbimą, bei sukurto darbo lygį pagal tą stilių, tada greitai "susumuoju" savo galvoje ką manau apie kiekvieną darbą ir balsuoju. Vectorius ar digital paintingas - man dzin, vien dėl to, kad prie vector ar digital paint darbo sėdėjo 5 valandas, man širdies nesuminkštins. Na o pabaigai: kam nepasisekė turnyre, tas turės visada kitą šansą sudalyvaut kituose turnyruose, o ir šiaip jei norit gaut daug balsų, tai kurkit gerus darbus, o ne "ai čia tik dėl to, kad praeičiau".

P.S. Nei vienos pusės nepalaikau, tiesiog nereikia visą laiką tą patį kartot, žinom jau kiekvienas, kad pusė votų gauna žmogus turintis gerą vardą.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė kov » 2011 Lap 03, 23:31

w7.Hardy rašė:Jokio apsurdo nėra ir nereikia sureikšmint dalykų, kurie negalioja kiekvienam žmogui. Tiek copycat,tiek vladimir darbai nebuvo visa galva geresni, aš pats asmeniškai būčiau už karoliną balsavęs kovoje prieš copycatą, bet man copycato darbas su idėja ir švarus pasirodė, bei bendras vaizdas labiau akį patraukė tai ir balsavau už jį. Dėl vieno dalyko galiu su jumis sutikt, kad čia tikrai egzistuoja toks dalykas, kaip "gražus" nickas, bet tai čia natūralu, tai egzistuoja visur, o ypač tokiose viešose, visiems prieinamose ir neprofesionaliose bendruomenėse. Paėmus mano praeitį, man tiesiog nėra šansų laimėt turnyro, nors ir labai gerą darbą sukurčiau (Kol kas dar šlubuoju :D), kadangi aš ne koks fanke ar edzilla kurių nickai garsūs ir visi juos mėgsta, nustebau, kad laimėjau prieš murki, galvojau kažką būs primastę mano hateriai, bet gavos gerai vis dėlto. Aš visada balsuodamas atkreipiu dėmesį į stilių ir išdirbimą, bei sukurto darbo lygį pagal tą stilių, tada greitai "susumuoju" savo galvoje ką manau apie kiekvieną darbą ir balsuoju. Vectorius ar digital paintingas - man dzin, vien dėl to, kad prie vector ar digital paint darbo sėdėjo 5 valandas, man širdies nesuminkštins. Na o pabaigai: kam nepasisekė turnyre, tas turės visada kitą šansą sudalyvaut kituose turnyruose, o ir šiaip jei norit gaut daug balsų, tai kurkit gerus darbus, o ne "ai čia tik dėl to, kad praeičiau".

P.S. Nei vienos pusės nepalaikau, tiesiog nereikia visą laiką tą patį kartot, žinom jau kiekvienas, kad pusė votų gauna žmogus turintis gerą vardą.

Nenoriu veltis į šia diskusiją tik pasakysiu trys dalykus. Visu pirmą manau šiais laikais jau tikrai mažiau žmonių balsuoja už žmogų, o ne už darbą. Neveltui Xeedas uždraudė balsuoti komandos draugam. Visu antra tie fanke's, edzillos jie savo reputacija užsitarnavo kurdami puikius darbus, gal ir ne dabar, bet ankščiau. Iš niekur nieko jų tikrai nepradėjo dievinti. Visu trečia, manau jei tu kiekvienoje kovoje kurtum įspūdingus darbus, tikrai laimėtum, o ne kaip tu sakai gautum. Jei jums taip imaginationo turnyrai nepatinka, jus manot kas už nick'a balsuoja ir vėliau skundžiatės, tai gal geriau nedalyvaukite tuose turnyrose, ir nekelkite diskusijų. Peace. :)
kov
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 24
Taškai: 1932

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Lap 03, 23:56

Man tai vienodai, kas nori kažkam palandžiot tegul, man svarbu, kad bent vyksta kažkas imaginatione, o kad laimėsiu ar pralaimėsiu nelabai imu į galvą ;) Aišku jaudulys visada yra, niekada nežinai kas gali būti, o dar kai kulminacija išlieka, tai tas pralaimėjimo jausmas skaudus kartais būna ir tada iškyla problemos visokios (kai kam), na bet tas jausmas išnyksta, kai žinai jog pralaimėjai prieš gerą varžovą.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė fanke » 2011 Lap 04, 00:30

Joooo... nebalsuokit uz mane dabar vien del to, kad as "zinomas" :D juokingai skamba... Jei jau laimejo kazkas, tai vadinas laimejo, kam cia ka dar prikaisiot ? Sukurkit gerus darbus ir laimesit... ir tie nikai nepades
fanke
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 12
Taškai: 1441

Reputacija: 37 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė fanke » 2011 Lap 04, 00:40

p.s. sachmatai i aktyvu sporta ieina ? nes is dalies visas sportas ieina i sita sriti :D Tik uzvadintas kitaip.
p.s.s. zaidziat sachmatus aktyviai smegenys dirba...
fanke
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Standartinė w7.Hardy » 2011 Lap 04, 00:54

Ne, supranti, bent jau anksčiau būdavo taip: yra koks žinomas kūrėjas, o jo darbas šiek tiek prastesnis, nei oponento, tai kadangi žinomas ir dar galima panardžius susirast "draugų", tai ir votino(-a)(kartais) :D Tik čia per didelį burbulą išpūtė. Ir ne, šachmatai ne sportas, nuo kada jie su sportu susije ? (Nabent čia irgi aktyvus laisvalaikis skaitos). Gal aš nežinau visko apie šachmatus, bet jie tik smegenų veiklai gerai, tas pats, kaip ir matematikos uždavinius spręstum, nuo to loginis mąstymas gerėja, bet tai fiziškai jokios naudos ? Galėtų urvinis konkrečiau pavyzdžių pateikt, kad nekiltų niekam klausimų :)
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė fanke » 2011 Lap 04, 02:32

Kaip tai ne sportas? Tai pokeris irgi ne sportas?
fanke
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Standartinė Abatas » 2011 Lap 04, 10:45

Šachmatai sportas, o ar pokeris sportas tai tiksliai nežinau, girdėjau kalbas, kad žada pokerį sportu pripažint, bet ar pripažino nežinau :-(
Abatas
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 432

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė fantasyman » 2011 Lap 04, 11:01

kov vs. Peacemaker negalėsiu balsuot ??
Vartotojo avataras
fantasyman
N3ro™
N3ro™

Medaliai: 4
Taškai: 894

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.Tommy » 2011 Lap 04, 11:17

čia ir taip turi būt aišku, kad negalėsi.
Vartotojo avataras
f5.Tommy
finger5™
finger5™

Taškai: 2176

Reputacija: 95 Pridėti reputacijos tašką

GFX Kovos Įvairių darbų konkursai Rudeninis parašų turnyras #2

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija