Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Astrologija, zodiako ženklai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Orchid » 2009 Bir 05, 16:34

Siaip domiuosi astrologija, kartais paziuriu, kai per televizoriu rodo, bet retai kada isipildo.. Esu mergele, labai atitinka, esu perfekcioniste, ramaus budo drauge vadina motina terese (ji ir mergele, net ta pacia diena gimus) xD
Vartotojo avataras
Orchid
Unity™
Unity™

Medaliai: 15
Taškai: 1702

Reputacija: 57 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JustuShe » 2009 Rgp 01, 20:48

Paveikslėlisaš irgi gimiau po tuo nelaiminguoju mergelės ženklu. Nepatinka man jis, kažkoks mergiškas labai. Ir išvis, neatitinka beveik manęs. Esu impulsyvi , nepastovi ir pnš. ;) ir tikrai ne pedantė, perfekcionistė , darboholikė.
Gal kažkiek šis aprašymas mane ir atitinka, kad nepametu galvos įsimylėjusi , kad man svarbiau protas , o ne grožis. Bet tikrai nesu tokia praktiška , santūri :roll: O jei ir esu, tai šios savybės silpnai išreikštos.
Paveikslėlis Kiek esu skaičiusi zodiakų aprašymų, tai turėjau gimti po vėžio ženklu. O horoskopais ne per daugiausiai tikiu. Pasiskaitau , kai nėra ką veikti. :)
JinXine a.k.a JustuShe
Vartotojo avataras
JustuShe
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1090

Reputacija: 55 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ceramica » 2009 Rgp 01, 21:49

Aš taip pat mergelė, bet irgi, neatitinku aprašymo mergelės, esu beveik priešingybė :/. Horoskopais niekada netikėjau ir netikėsiu.
The creator of the Devil
Vartotojo avataras
Ceramica
SIN™
SIN™

Medaliai: 12
Taškai: 1292

Kovų lygis: A

Reputacija: 114 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 01, 21:51

Horoskopai yra nesamonė ir šiaip jei nežinojot tai atsilieka jie, ten fizikos knygoj kažkaip rašė, kad nu žodžiu jei esi vienas tai būsi vienu prieš tai atgal, nes ten sukas keičias kažkas. ;D Neesmė, nebepamenu gerai jaū. 8-)
Aš svarstyklės, pagal viską daug kas atitinka, bet čia gali būt tiesiog sutapimas. :hello:
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: