2.text kliuva,ta balta linija is bonkos kas tai?bg kazkoks nepasisekes,spudge aplink bonke galejo buti astresne arba ivairesne,o cia man atrodo displacinai-siek tiek per daug . (cia viskas kaip man atrodo,jei kas nesmerkit)
Apie zalia spalva tai ten buvo jos daugiau tik kitoj vietoj trbt labiau uzsitamsino tai nebesimato o ten sviesu paliko... Apie balta linija, ten teksto priedas ten is tirko ejo po tekstu balta ir raudona linijos, ta raudona labai jau su bg susimaise tai nelb matos Dekui uz koment.
Su cola gal ir visai nieko atrodo tik contrastą reikėtų sutvarkyti šiek tiek spalvos nepatiko ir prie teksto reikėtų padirbėti o naujas kaip matau pagal taip pat pagal tut, tekstas prastas, neįblendinai renderio, c4d dešinėje pusėje pernelyg ryškus, šiaip šonai per tamsūs dar prie spalvų padirbėti reikėtų manau, bet galėtum jau kaip ir į b lygį mėginti dar kartą.
Ten kur navigaciją darei, tai man rodos tinka spalvos. O iš kitų darbų labiau patiko v1. v2 perryškus. Geriausiai būtų, jei efektas būtų ryškus (kaip v2) , o aplink jį blankiau (kaip v1).