Taip, pradėsiu nuo to, kad prisijungiau prie šio forumo, norėdamas išmokti Photošopo subtilybių.
šiaip esu linksmas, patrakęs vaikėzas, kuris turi išbandyti visko po truputį. Šneku daug, ir taip pat daug nusišneku. Lankiau Kašę 5-erius metus. Žaidžiau už JSK '93.
Prie kompo esu nelabai megėjas sedėt, geriau į lauką išeit, linksmai praleist laiką.
Kadangi neturiu žalingų įpročių, esu sportiškas, dar važinėju su savo mini dviratuku. T.y. BMX'u.
Mėgstu valgyt daug nesveiko maisto, nors žinau, kad tai blogai, bet negaliu atsispirt.
Sudėjimas sportiškas, sveriu apie 80kg~, ūgis 1,85cm ~. Nuo vaikystės buvau blondinas, dabar jau nebe, patamsėjo plaukai.
Na šiaip esu tikrai linksmų plaučių žmogus, turintis humoro jausmą, ir suprantantis ne tik tuos "paviršutiniškus" bajerius.
Daba dėl mokslų, mokausi vidutiniškai, dabar išeitų apie 7~ balus. šiaip turiu galvą ant pečių, ir tikrai neblogą, bet problema tame, kad juodai tyngiu mokytis. O kas gi netingi?

Na gana jau man, kam įdomu kaip aš atrodau įmesiu foto. Bet foto bus iš onės, nes perinstaliuoti windowsai.
Štai, 2008 vasara, palanga.

Nida 2008, su vienais iš geriausių savo draugų. Pats kairiausias ;P

P.S. Pertalpinau foto, kas nematė, pažiūrėkit.