Kūrinių publikavimas Maži darbai

AqD3v darbeliai

Parašai, avatarai, pixel art keliauja čia

Standartinė AqD3v » 2011 Bir 12, 15:20

Visu pirma, jeigu ši tema parašyta ne vietoje, labai atsiprašau, nes nežinau, kur tokią temą rašyti.
Su photoshopu esu visiškas naujokas. Dirbu su juom apie 2 savaites, experimentuoju ir panašiai. Kadangi mėgstu žaisti Lineage 2, pamėginau susikurti sau keletą parašų.

Norėčiau, jog įvertintumėte (nuo 1 iki 10), pakomentuotumėte, paaiškintumėte klaideles (kurių kogero bus daug).

P.S. Darbai daryti nežiūrint į jokias pamokas, o tiesiog experimentavimo būdu įgautomis žiniomis.

Pirmas darbas:
Paveikslėlis

Antras darbas:
Paveikslėlis

Trečias darbas:
Paveikslėlis
AqD3v
Naujokas

Taškai: 3

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė angel@ » 2011 Bir 12, 16:03

Darbai prastoki, reik dar daug pasimokyt daryt pagal pamokas ir tt
Vartotojo avataras
angel@
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 542

Kovų lygis: B

Reputacija: 18 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Jocker- » 2011 Bir 12, 16:16

Na nepanasu kad darbai daryti neziurint i pamokas, kadangi lyginai tokio sigo pamoka cia yra. O patys darbai tikrai matosi kad naujoko nors as pats neseniai dirbu su PS taciau ilgiau negu kelias savaites, tai patariu tik ta pati ka ir angel,skaityk pamokas pradedantiesiems.
Jocker-
Patyręs dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 203

Kovų lygis: N

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Bir 12, 16:31

Didžiausias minusas tavo darbuose, kad pats sau meluoji. paveiksliukai-uz-paraso-ribu-t628.html žinai, geriau iš karto sakyt: "Esu naujokas, pirmieji mano darbai pagal išsamią pamoką" , o ne bandyt, kaip sakant išspaust iš šūdo tortą. Ką apie patį darbą galiu pasakyt ? Bandyk įsisavint kuo daugiau puikių pamokų, pradėk nuo pradedančiųjų.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AqD3v » 2011 Bir 12, 17:38

sorry, bet man draugas sake, jog su lasso tool'u galima apibraukt paveiksliuka ir pasirinkus "stroke" funkcija gauti remus. Man tiesiog juokas ima, jog 16 dienu pabuves prie photoshopo, atradau kažką, ko kitiems reikejo pamoku. Ir būtina dėl to mane smerkti? Gryna nesamone.

Tai as tiesiog tan permatomo pavirsiaus, idejau savo renderi, ji apibraukiau, uzdejau stroke ir gavau remelius. O po to tiesiog gauto paveikliuka uzpildziau juoda spalva ir padaudojus brushus, filter efektus, gavau ka gavau...

Štai mano katik padarytas sig, BE PAMOKŲ, jeigu netikit, tai ne mano problemos. Man tiesiog pasakykit, kokius minusus darbuose randat, kad galėčiau taisytis.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
AqD3v
Naujokas

Standartinė AqD3v » 2011 Bir 14, 12:45

Kaip visada, lietuvių pasipūtimas. Vemti jau verčia šis kraštas mane. Nei pagalbos, nieko, tik š padrėbt moka. tiek to jau, su užsieniečiais bent susikalbėt eina...
AqD3v
Naujokas

Standartinė H3Ro. » 2011 Bir 14, 14:54

Vau , padarei darba be pamokos :lol: tektas prastas , renderis neiblendintas , bg nekaip atrodo , tie keturi kvadratai su fotkem prasti
H3Ro.
Grafikos ekspertas

Medaliai: 10
Taškai: 1012

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AqD3v » 2011 Bir 14, 15:01

neveltui lietuvis. :roll:
AqD3v
Naujokas

Standartinė CaBoom » 2011 Bir 14, 16:17

Jisai pasakė tavo klaidas, prie ko čia kad lietuvis? Matosi, kad be pamokų darai, tai geriau eik ir jų pasiskaityk. Sėkmės.
Vartotojo avataras
CaBoom
Forumo gyventojas

Medaliai: 12
Taškai: 844

Reputacija: 34 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2011 Bir 14, 17:32

Nenori priimt kritikos nedek darbu.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056