Flūderis. 800 pranešimų sako savo Šiaip nepažįstu, nebendravau.
Dovanos: Pasalune,TeffProd, .flex.bueno I wanna know what It'd be like... To find perfection in my pride, to see nothing in the light. Or turn it off, in all my spite.
flooderis nr.2 Su avataru kurio nesuprasi neišgėręs. ar jis dviratį norėjo parodyt,ar ale raumenis sudžiūvusius kuriu jis irgi neturi. nu N lygį, su labai gražiu skaičiu pergalių 13333333333333. oi 13. turi reputacijos negražų skaičių todėl jo ir nerašysiu. myli mane D
Mėgsta fotošopint savo nuotraukas, mačiau lyg ir mėgsta fotografuot. Aktyvoka forume. :}
Dovanos: Pasalune,TeffProd, .flex.bueno I wanna know what It'd be like... To find perfection in my pride, to see nothing in the light. Or turn it off, in all my spite.
didžiausias floooderis šiam forumenelabai moka lietuvių kalbą, kuria nekažką
http://mrrokas.deviantart.com Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti. Žydų forumas: Tu paklausi - taves irgi pradeda klausinėti. Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas..
Nebendravau. Kiti sakė kad super, dar kiti peikė. Neturiu nuomonės apie jį. Gerai kuria ; }
mano kad mano darbai netradiciški. Turi vieną kuklų rep tašką ;O. Sėdi N lygy. :}