Komandos Komandų būstinės Chill™

Tvarka ir teisingumas!

Komandos būstinė, galerija, narių priėmimas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 17:22

Paveikslėlis

Kovosim prieš tragišką kritiką, vertintojų kvailumą ir balsavimą už nickus ! Vesim žmones šviesiu taginimo keliu, supažindinsim su naujovėm ir tikrais kriterijais, o ne naujokų išmislais !

Mes žinome kaip imagination padaryti geresne vieta, mes PARTIJA "KRITIKA IR KLASIFIKACIJA", SĄRAŠO NR. 69.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė EwrIs » 2012 Lap 03, 17:25

Balsuoju ! :D
Vartotojo avataras
EwrIs
Įsijaučiantis

Taškai: 96

Kovų lygis: N

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 17:28

Ateityje planuojam naujokams atidaryti school'ą, supažindinsim su įvairiomis technikomis, pasakysim koks iš tiesų verda gyvenimas imaginatione ir supažindinsim su užsienio tagų kūryba, kuri yra kur kas labiau pažengusi nei lietuvos. Rodysim skirtumus tarp Lietuvių ir užsieniečių.

Mes galim, mes mokam, mes norim !
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė MMantas » 2012 Lap 03, 17:39

:!: Bet reik ne vien tų kurie išmano taginim'ą, bet reik ir tų kurie nusimano dizaino srityje ;)
MMantas
Aktyvus dalyvis

Taškai: 265

Kovų lygis: B

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AiisTė » 2012 Lap 03, 18:03

Sekmės! :) Aš už jus :D
Vartotojo avataras
AiisTė
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 386

Reputacija: 18 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Kicius » 2012 Lap 03, 18:41

Sėkmės išugdyt naują riperių kartą :!:
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 18:43

Teip teip, eikit su n3ro ir vamp3r komandom balsuot prieš mane.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Acro » 2012 Lap 03, 18:50

Korupcija bus panaikinta!!!!
Vartotojo avataras
Acro
Chill™
Chill™

Medaliai: 5
Taškai: 1052

Reputacija: 33 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2012 Lap 03, 19:12

Kadangi ten tą temą ištrynė, net nelabai suprantu kodėl, puiki tema padiskutuot buvo visam forumo mėšlui ir jį išsiaiškinti, tai pratęsiu čia :)
Taigi hardy kai tu ten minėjai, jog fanke man atsakytų į mano klausimą, tai aš tau galiu pasakyt su konkrečiu pavyzdžiu, kad su laiku keičiasi visos mados ir tendencijos. Pvz paimkim muziką: Seniau pagrinde būdavo rokas, rokinrolas, dabar įsišliejęs popsas. Senesni žmonės dažniausiai vistiek mėgsta savo laikų muziką, ir mėgins užginčyti, jog jų muzika yra geresnė. SKONIO REIKALAS. Visur ir visada ginčijosi žmonės del visko, nes nėra to padaro, kuris pasakytų, kaip yra iš tikrųjų, todėl visi bando įrodyti savo tiesą. :) Žmonės nesiginčija dėl kitų dalykų tik dėl to, kad tos srities kriterijai ir stereotipai yra tokie seni, kad niekas nebeatmena, kas juos sugalvojo. :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Medaliai: 6
Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 19:18

Deja, yra įrodyta, kad tag makingas nesikeičia nuo 2010 metų pabaigos iki dabar. Ką tai reiškia ? Tai reiškia, kad nebėra revoliucinių stilių, tokių kaip smudge, C4D spam. Žmonės sukuria naujus tagus, su naujomis aišku įdėjomis ir kompozicijomis, bet tagų tendencijos ir lygiai nekinta ( tai galioja aukšto lygio kūrėjams, nes aišku lygis bus skirtingas, kai naujokas sukurs žymiai geresnį darbą, nei prieš tai ). Bet tai ir viskas, tai jau viršūnė lygių.

Pavyzdžiui jūs iki dabar atsilikę, kad tagus darot kokio 400x150 dydžio. Amanda revoliucinavo tag makingą ir įrodė, kad tagai gali būti ir 500x350 dydžio. Bet... Jinai tik įrodė, kad tagai gali būti didesni, o kad sukurtų visiškai naują, niekam nežinomą stilių - ne.

Ir kai sakiau yra ĮRODYTA, tai taip ir yra. Querui nebėra kur tobulėti, jo stilius vienas iš žinomiausių, jisai turi tik keletą būdų:
a) kažką dar primaišyti prie jau esančio stiliaus, kad darbai atrodytų skirtingai nuo praeitų
b) kurti visiškai kitu stiliumi, vector ar panašiai.

Viskas !

Prašyčiau perskaityti, nes aš netingėjau ir perskaičiau ką tu parašei, bei stengiaus suprast tavo nuomonę
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Hubis » 2012 Lap 03, 19:33

Man asmeniškai tas dydis nelabai ir rūpi, aš matau, kad įdėtas į mažų darbų tai ir komentuoju. Kiti visokius large art'us kartais kuria sigo principu, tiesiog jiems neužtenka vietos, todėl jie nori išsiplėsti ir parodyti daugiau. :)
Quero šitas variantas patiko
b) kurti visiškai kitu stiliumi, vector ar panašiai.
Dar gali sukurti visiškai kitą stilių, parodyti dar kažką naujo. Čia tokia sritis, kur nereikia nieko į jokius stilius skirstyt, tiesiog darai gražų darbą, bet kadangi jau yra tie stiliai, tai niekur ir nedings, visi ir stengiasi pagal juos kurti. :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 19:35

Pradedi pagaut esmę, tačiau prašovei vieną dalyką - tag makingo lygis nebekinta. Tai reiškia, kad jeigu sukuria žmogus darbą prieš metus ir tau jisai paprasčiausiai nusibodęs jau yra, nereiškia, kad jo lygis krenta.

P.S. Per 7 mėnesių pertrauką, nemačiau, kad būtų kažkas naujo sukurta. Viskas the same, tiesiog vieni šlifavo savo stilių per tą laiką ir jį patobulino, tačiau jau kaip quertui pvž, nebėra ko tobulint savo stiliuje. Jisai perfect. Jeigu jis panorės, gal užsiims vectoriumi, gal piešimu. It's up to him.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Hubis » 2012 Lap 03, 19:44

nu o jeigu jau sukurtų 501x351, tai nebe sigas? :)
Tobulų dalykų nėra, visada galima atrast ką nors gražesnio :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 19:48

Klydau dėl tavęs, pasirodo tu tikrai nesupranti esmės :vsad:
Anyway, kai aš buvau B lygio galvojau, kad žiauriai viską žinau, kai pirmą kartą pasiekiau B+ irgi galvojau, kad daug ką žinau, vertinau darbus ir t.t. bet dabar, kai mano patirtis žymiai didesnė ir sigų lygis aukštesnis, moku vertint ne tik lightningą ar kokybę, bet smulkiausią detalę ir žinau, kaip ją išdirbt.

O dauguma čia vertinančių to nemoka, nes paprasčiausiai imagination išplovė smegenis jiems, su visokiais savo skoniais "ai man c4d spam nepatinka, B lygis" (čia kp taip varė).

Kai pasieksi aukštesnį lygį, suprasi apie ką kalbu. Acro irgi išmokęs kurt, kitaip žiūri į darbus, edwii taip pat. Ir visiems taip pat yra.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Hubis » 2012 Lap 03, 19:54

Aš pats nežiūriu į vien tik į detales, turiu savo vertinimo kriterijus, kurie tikrai nesusideda tik iš lightingo ir kokybės. :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Komandos Komandų būstinės Chill™

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija