Moku Lietuvių, Ivritą, Rusų, Lenkų ankščiau kai mažiukas buvau laisvai kalbėjau bet pamiršau, Anglų na taip pusėtinai, Vokiečių neblogai žinojau gan daug ka suprasdavau bet pamiršau
Aš tai kažkada dar mokėjau Hebrajų. Ivritas, tai čiuju, kažkas su Hebrajų kalba turėtų būti. Čiuju, koks nors dialektas, kaip yra, kad vokiečių žydai kažkuo ten kalba... Ble, pamiršau dabar kaip vadinasi... [Shit, vat kokia nauda, kai nebelankau žydų mokyklos, nieko nebepamenu >_<].
ne. Aš kalbu apie patį šnekėjima supratima. O ne laikus etc etc. Aš moku nes mažas labai daug multiku anglišku žėjau turbūt turiu gera klausa tai ir isisavinau išmokau.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Tai gal tuomet skaitosi, kad aš anglų kalbą gerai moku? Aš ją mokausi visus 11 metų . Geez, taip taisykles jūs ir naudosit, kai reikės pakalbėti su kokiu anglu. >_<.
Man niekuomet nepritrūksta žodžių atsakyt, sakau "Fuc.k Off" ir gerai . Tiksliau visuomet tada pasitelkiu savo keiskmažodžių arsenalą . Tik blogiausia, kad jau ir per anglų pamokas, vos nepradedu kalbėti kaip koks nigeris iš gatvės DD.