tai jo berniuk pasidariau is sigo avatara, nes bendrai sigas nei kitiems nei man paciai nebuvo labai jau geras , bet kaire puse sita man grazi tai nk toks avataras
Labas mergyt ;$ Pradedant nuo 3 iš viršaus darbas:
Low quality. * Bloga kokybė - iš karto nesimato ryškių, turinčių matytis detalių, o tai reiškia, kas sigas iš karto darosi nekokybiškas.
Spalvos netinka. * Tai reiškia, kad neatitinka nuotaiką/nesukuria atitinkamo pojūčio šiuo atvėju merginos mirties. Taip pat tokio stiliaus darbuose esu pastebėjęs, jog juoda spalva nėra labai dažnai naudojama, dažniau mėlynos/žalios ir kitų spalvų tamsūs atspalviai.
Tekstas prastoje vietoje, prastu fontu ir LQ. * Tekstas - tai ką nori pasakyti darbu, jeigu mintis aiški, nereikia teksto, dar tekstas dedamas jeigu nori užpildyti kažkokias vietas, nes darbas per daug tuščias. Norint jį užpildyt reikia išsirinkti tinkamą šriftą.
Nėra depth. * Mano manymu visuose darbuose privalo būti gilumo jausmas, kad viena spalva yra toliau (patamsinama, nublurinama ir pan.), kita arčiau. Be tokių dalykų viskas atrodo labai banaliai ir paprastai.
Overall, darbas prastas dėl to, kad LQ ir spalvos neatitinka truputį + tekstas nenusako/neužpildo nieko.
paskutiniame darbe eff ant galvos nelabai graziai atrodo , lyg bet kaip sumetyta , lightingas kaip sakant neatrodo kad butu iki veido tik ant maikes tekstas vos iskaitomas (SHAPE ar ne?) dar nepatiko ta vieta kaireje tuscia matau ten lyg kazkokia zole ar kas ta prasme kai pasikeli isryskeja ir lyg aplinkui teksta koks rutulys butu ir vos nepamirsau lq tentie eff gale , bet neperdaugiausiai vsio!