Minimalistinis, švarus dizainas. Produktams pardavinėti pats tas. Tik man neduoda ramybės tas tarpas tarp turiniu ir apačios. Gal tiesiog prijunk ir viskas?

Nežinau ką tu čia padarei. Ar tik kortele, ar kortele kartu su logotipu?

Gražus, į akį krintantis dizainas, tik nematau ryšio tarp dizaino ir puslapio ėsmės. Pamatęs dizainą, pagalvojau, kad čia bus kažkas susiję su ekologija.

Paprastas, gražus, bet įsigilinus, kažin ar portal galima lyginti su durimis. Sunku viską taisyklingai padaryti, kad žodžiai/pavadinimas puikiai atitiktų logotipą, bet, manau, tame ir įdomumas juos kurti

Nedidukas, bet labai patogus dizainas. Pats esu žaidęs šį žaidimą ir, įėjęs į kokį serverio puslapį, nesinori blaškytis jame, kad surasčiau iš karto, ko noriu. Va čia iš karto prie reikalo

Kaip žaidimo puslapiui, man atrodo pernelyg paprastas. Kiekvienas žaidimas pritraukia savo idėja, grafika (nebereikalo nežaidžiam senų žaidimų, kur galima suskaičiuoti pikselius (išskyrus super mario). Aišku, Minecraft žaidimas pikseliuotas, bet tie pikseliai 3d ir geros kokybės, kad ir kaip keistai nuskambėtų. Norisi vaizdingumo ir pačiame puslapyje. Gal būt Windows 8 stilius tiktų šiam dizainui.