Bleeet, Laukinį... Tau 12 metų ir tu jau vartoji alkoholį? Tu dar N-14 filmų žiūrėt negali. Kas dar labiau liūdina, kad tu vos ne pasitenkinęs tuom, kad maždaug "Oj va geriu aš čia su draugeliais arba kada litų turiu". Negi tu vienas iš tų vaikų kuris galvoja, kad jei geri tu kietas?
Beveik tą patį norėjau sakyti ką ir Tadiko sakė. Laukini, nebūk HuBeX'as, kuris didžiuojasi kad geria. Aš pvz nematau jokio kietumo, kai maži vaikai susirenka ir geria, ir po to mokykloi nesimoko, ir po to kai užauga eina išmaldos prašyti arba po konteinerius knistis. Fe, nieko nėra šlykščiau.
Laukinys rašė:visu 1 man 13 profesioriau visu 2 ne noriu krutiku pasirodyt tiesiog pasakiau tiesa kartais buna tokiu momentu.
Ooo bleee! 13?! Tai jau vyras.. Koks sušiktas skirtumas ar 12 ar 13? Esmės nekeičia.
Nu tai pasakyk kodėl geri tokių metų, apart to, kad galvoji, kad dėl to kietesnis esi... Kad linksmiau būtų? Ir ką tada.. Apie žaidimus linksmai pašnekat? Juokinga man tiesiog, kad ir koks tavo argumentas būtų.. Nereikia dar tavo metuose, gerti.
Laukinys rašė:gi ne mama esi ir ka jus nei 1 karto ne bandiet ? ? su draugais uz kampo ne buvo taip apie tai ir sakau.
Aš ir nebandau tau kažkas būt. Pabandyti yra viena, o dažniau tai daryti yra visai kas kita. Čia kaip senam posakyje "Duok vaikui šautuvą, tai į vamzdį prišiks". Atrodo galva turi ant pečių, bet nenaudoji. Nes tokiame amžiuje, tai tiesiog kenkimas sau.
Tai vėlesniam amžiui pijokas ir būsi. Nes per biologijos pamoką mums mokytoja pasakojo, jeigu galvosi kad kas čia tėra tas vienas gurkšnis sidro ar alaus, vėliau gali atsirasti priklausomybė alkoholiui. Taip kad, geriau jau pradėk gyditis nuo šiandien.