Tai jei ką skaityk pamokas kurių pilna čia...Jei jau skaitai save A lygiu nereikia pasikelti iki dangaus ir galvoti kad viską moki, tik pritaikyti dar nesugebi. Skaityk pamokas Atsigausi tikrai.
Nepritariu.Tavo darbai tikrai suprastėjo po pertraukos. Nemanau kad už komandas balsuoja , nes man dauguma kartų parašo draugai per skype numesdami linką kovos bet aš vertinu už labiau patikusį visada
ach ach tik nereikia jei darytų visi kaip tu, bet aišku taip nėra, gal ir būtų ok, bet man , niekas kaiptu, aiškiai matyt, taip nedaro. DRaugai už draugus balsuoja ir vsio, jau nebeįdomu seniai čia. įdomu ar dabar N lygy pergalę paimčiau
.Ajvoo rašė:ach ach tik nereikia jei darytų visi kaip tu, bet aišku taip nėra, gal ir būtų ok, bet man , niekas kaiptu, aiškiai matyt, taip nedaro. DRaugai už draugus balsuoja ir vsio, jau nebeįdomu seniai čia. įdomu ar dabar N lygy pergalę paimčiau
aišku paimtum nereikia čia visko taip sukritikuot... Tiesiog kurk ir atsigausi...
Man pertraukų pusmetinių reik. O kuo toliau db kuriu, tuo visiem tik prasčiau tai *pyypt* man tada išvis ką nros kurt :} ? NEmanau kad atsigausiu :} Nu anyway, ko pyktis čia.