Man visai patiko kai kurios šio darbo vietos, tačiau labai pabosta į šį darbą žiūrėti, nes visame darbe vyrauja tik vienos atspalvis manau galėjai geriau sužaisti su spalvomis. Teksto šiame darbe gal ir nereikėjo arba reikėjo kokį nedidelį įterpti kur nors. Dar vietomis norėtųsi, kad kiek pažaistum su dodge/burn ir sharp/blur tool'ais, kad šiek tiek suteiktų darbui gyvumo. Na net nelabai turiu ką pasakyti apie abstract darbus, nes pačiam nelabai sekasi tokio tipo darbus daryti.
Šiame darbe labiausiai man kliūna spalvos, manau taip pat kaip ir praeitame darbe galėjai kiek paįvairinti spalvų paletę. Nepatiko tas efektas kairėje darbo pusėje. Tas liquify efektas man kažkaip čia nelabai limpa. O čia tikriausiai naudojai kaip efektą C4D (abstraktų) jeigu neklystų. BG galėjai kiek paįvairinti, o ne tik užmesti miesto stock'ą ir viskas, galėjai kokių smulkių detalių nuo kokių c4d paimti ir blending options kiek pakeitinėt vietomis turėtų gautis neblogas variantas. Na dabar šiek tiek apie tekstą. Tekstas man asmeniškai visiškai čia nelimpa, net nežinau ką galima apie jį pasakyti. Na visų pirma tai jis yra labai sunkiai įskaitomas ir spalva parinkta netinkama manau.
Man šis darbas galima sakyti kaip ir patinka, bet aš tavo vietoje nuimčiau tekstą. Efektų neperdaugiausiai, bet jų čia daug ir nereikia. Galėjai kokią tekstūrą užmesti, kad suteikti tokį lyg senovės vaizdą ant v1 čia. Na v2 man nepatiko dėl to, kad labai šaltos spalvos. Šiaip ir vėl šiame tavo darbe vyrauja tik keletas atspalvių. Nepatiko tie bumbulai kur yra prie focal'o. Na apačioje tas kur yra gal visai tiktų, bet tas kur yra prie galvos tai nesiriša man.
Na ir paskutinis http://pic.ipicture.ru/uploads/090630/t7PG5ZIZBG.png , bet neblogiausias darbas manau. Man šis darbas taip pat visai patiko, toks patraukiantis akį manau. Bet į akis krenta šiokios tokios klaidos. Na visų pirma tai krenta, kad focalas yra uždengtas efekto ir tas efektas gaunasi jau kaip focal'as labiau. Mėgink geriau išryškinti focal'ą šiame darbe. Kairė pusė atrodo lyg ir nieko, bet dešinėje tuščia manau per daug. Norėtųsi kokio teksto dešinėje pusėje, kad užpildyti tą tuštumą.