8 Buvau kaime ir iš neturėjimo ką veikt pabandžiau nufotografuoti naktinį dangų. Gailą neturiu trikojo tai teko fotkinti kambary nuo palangęs, be to kitame kambaryje buvo įjunktas telikas, ko pasekoje ant stiklo gavosi atspindžiai. vis dėlto su ps kažkiek juos panaikinau.
Gerai atrodo, tik man asmeniškai trukdo medžių neišbaigtumas. Manau, kad geriau atrodytų arba visai be jų, arba reikėjo fotografuot, kad būtų pilnas horizontas. Bet dangus osum
Setzok, na keistai atrodytu tik dangus, dėl medžiu tai jo, ir man jie nelabai patinka, bet per langa nuo palanges nelabai ten kita kampą ir išgausi. Skrety, dėl kokybęs tai žinau kur susidirbau, per lightroomą išsaugojau beveik nepakeista jpg, o raw ištryniau, todėl visus color corection ir atspindžių naikinimus dariau ant jpg, dėl to kokybė ir suprastėjo. Ir iš beveik 5000px ilgosios kraštinės sumažinau iki 2000px tai irgi prisidėjo prie kokybės pablogėjimo.
Ant kitinuko 18mm daugiau kaip f3,5 neišpeši Turiu ir kita objektyvą, šiek tiek šviesesni, bet ten jau nebe platus kampas, o aš būtent norėjau plataus.