Tas žurnalas yra toks neinformatyvus. :\ 4lapai interviu iš bala žino ko (nors realei paieškoję itnernete rastumėt duag geriau bekuriančių žmonių), apie tą lietuvį kiek ten yra? Nedaug, po to eina 2-3 lapai kaip tipo kažką išgaut efektus, kur viskas pamokų skiltyse ir pnš, tai nejau negalit kažką įdomaus pateikt? Gi lietuvių yra įdomių žmonių puikiai bekuriančių ir žinomų, kad ir iš pačio jk paimtumėt interviu. Manau daug įdomiau būtų skaityt kas vyksta pas mus, o ne nobuodų 4 lapų interviu iš kažkur kitur... Mano nomuonė, bet žurnalas tai blah. 1-as tikrai smagesnis buvo.
1. Kaip tai neinformatyvus? Gal tau, kaip tokiam pažengusiam gfx'eriui, ten ir nėra nieko informatyvaus, bet tikrai ne vienas ten rado šitą naudingo ir įdomaus. 2. '4lapai interviu iš bala žino ko' - šiaip tai jeigu nežinojai kas jis toks, gavai puikią galimybę sužinot, tad nematau ko čia skųstis. Jeez, mielasis, pasiūlyk tų geresnių gfx'erių, nepamąstai, kad kiekvieno skonis skirtingas ir kiekvienas turi kitus kriterijus vertinant geriausią gfx'erį? Juk neįtiksim visiems. 3. 'apie tą lietuvį kiek ten yra' - o tu nori, kad visas žurnalas būtų vienas didelis interviu? 2-3 puslapiai interviu yra sočiai. 4. 'eina 2-3 lapai kaip tipo kažką išgaut efektus' - dedam tai, kas yra aktualu. Priimam sveiką kritiką. Tu apsižvalgyk, buvo kur kas daugiau žmonių, kuriems patiko. Apskritai, kam apsistoti vien tik ties Lietuviais? Vienam numeryje buvo iš Lietuvos gfx'erio paimtas interviu, antram - iš užsienio. Stengiamęs paįvairinti, kad įdomiau būtų.
*Norite, kad Jūsų darbas puikuotųsi ant "Vaizduotės" žurnalo viršelio?
Dabar tai galite padaryti labai lengvai! Tiesiog turite atsiųsiti 800x1132 dydžio, niekur nepublikuotą darbą (tai gali būti manipuliacija, piešinys ar kiek leidžia Jūsų vaizduotė) iki Liepos 17 dienos. Komisija (t.y žurnalo komanda) išrinks labiausiai patikusį darbą ir jis puikuosis ant naujojo žurnalo viršelio. Darbus siųskite PM arba zurnalas@imagination.lt.
Birzelio menesio numery nelabai patiko pen tool pamoka. Pati pamoka yra gera, bet galetu kas nors teksta redaguot ir nerasyt sitap: "kiec, cia tipo pro". Nu tokia kalba tikrai ne zurnalui Cia tik pastebejimas
zM_ rašė:Birzelio menesio numery nelabai patiko pen tool pamoka. Pati pamoka yra gera, bet galetu kas nors teksta redaguot ir nerasyt sitap: "kiec, cia tipo pro". Nu tokia kalba tikrai ne zurnalui Cia tik pastebejimas
Aš turiu vieną prašymą šito jusų žurnalo komandai - įvertinti, prieš dvi savaites išleista Yu-Gi-Oh tematikos žurnalą. Tai nereklamavimas, nes kažin ar galima tai pavadinti reklama- tiesiog čia gal nebus tų, kurie tuom domisi. Labai prašyčiau įvertinti.
Man patiko paskaityt nors tik perverciau kelis puslapius. Prisiminiau kai pats taskiausi kieme su kortom ir per pc ant joey . Pats zurnalas nepatogus, mazos raides, neivairus fonas, prastas turinys. Patiko man pokalbis su M-Zidinys