Tai butent jos mano speliones ? Yra problemu ? jos speliones . As galiu spet kad pasaulys ryt pasibaigs , jei durnas esi kad mano speliones uz gryna zodi imti tai prasau.
kokios intrigos vyksta jusu asiendoj, o siaip tai gerai didziausia sansa laimet turiu:D rlikz kompas per puse perluzes tai nezinia kaip bus netur galimybes darbo kurt. va
Ox rašė:matos ja kas vien tik uz nicka balsuoja... Baisus darbas, faq.
Tu truputi cia stumi ant manes? Tu gal nebegaruok, faq darbas man zymiai geresnis atrodo uz vladimir, nors ir su faq kovotu koks dar kietesnis uz ji, ar silpnesnis, bet jei man darbas patiktu, tai ir balsuociau..Skirk, kur yra balsuojama uz nick, ir kur uz darba...
as nestumiau. Ir nebutent apie tave, mart3, tiesiog pasakiau jog butent sioje kovoje matosi kas balsuoja uz nicka. Nes as nezinau i ka jus ziurit, baisus tas darbas.
Tu tai, murki, cia isvis nepriciom.Nesikisk kur nereikia. Net ne del to balsavau. Tiesiog faq darbas baisus.
Figting for peace is just like f*cking for virginity.
Tu, blyn, užsičiaupsi kada nors ar ne? Nematai, kad savo durnom pastabom ir beribiu tiesų ieškojimu jau visus užknisai? Užteks prikaišiot kitiems savo nuomonę ir leiskis ant žemės, kol nevėlu, nes greit būsi nutupdytas.