Įvairūs Bendros diskusijos Technologijos ir mokslas

Win8

Pokalbiai apie įvairiausias technologijas, straipsniukai ir panašiai

Standartinė saga » 2013 Rgs 19, 11:12

coolvetica rašė:teko, teko, nors gana senokai jau.

tų apsų aš nenaudoju beveik, net ir savajam smartphone vos keli. Kiek pamenu, berods net visi appsai automatiškai ant aštuntuko iš karto eina full screenu (žinau, kad galima susimažinti ir pan), kas man yra žiauriai annoying ir prisideda prie to tablet-feel. Ir čia yra viena iš daugybės nepatikusių smulkmenų. Tiesiog visas tas metro kaip vienas didelis flat portalas, o ne os, aišku, yra pridėtas ir standartinis desktopas, bet tada gaunasi jau vos ne kaip dvi atskiros operacinės sistemos.

Tiesiog nemačiau jokio reikalo savo kompą versti naujuoju windows phone'u.

bet turbut supranti, kad is dizaino puses flattai ir visas minimalizmas dar kokius 5 metus i prieki tikrai trendins, greitai ant w7 pasijus, kad lyg su xp sedi :))
taip pat ir is UI - win8 geras pavyzdys, is kurio daug kas pasisems ;) kad ir ios7, flattu karta
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė kestas6 » 2013 Lap 12, 15:34

Aš taip pat už, jau metus naudojuosi, veikia greičiau ir stabiliau
kestas6
Naujokas

Taškai: 2

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė EdvardasS » 2014 Geg 14, 08:46

Kiek girdėjau Win8 yra geresnė operacinė sistema, dirbdama užima mažiau RAM ir procesoriaus pajėgumo taip pat sumažėja galimybe gauti nenorimu problemų, nes naujesnė versija yra geriau atidirbta.Tačiau, mane atgraso kaina dėl to aš vis dar pasilieku su Win7.
Štai Windows 8 64bit paketas
EdvardasS
Naujokas

Taškai: 1

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Technologijos ir mokslas

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija