Taigi, fore užsireginau... Ai nebepamenu

Iš pradžių tebuvau skaitovas, bet po to ir pats truputį pradėjau reikštis. Anyway, mano tikras vardas yra Aurelijus, man 15 metų. Esu iš nedidelio miesto pavadinimu Utena. Mėgstu įvairų maistą. Negaliu pakęsti alkoholio, tabako ir narkotikų, esu "Straight-Edge" subkultūros šalininkas! Kai būsiu ppilnametis manau darysiuosi bent vieną tatuiruotę. Muzika? Klausau tik roko, metalo, alternatyvos ir punk'o. Mėgiamiausi sub-genres: post-hardcore, hardcore-punk, metalcore, thrash metal, power metal, alternative rock ir t.t. Nemėgstu techno, šių laikų pop. Mėgiamiausios grupės (sąrašas ilgas

): Muse, Killswitch Engage, 30 Seconds To Mars, Rage Against The Machine, Radiohead, Iron Maiden, AFI, Megadeth, Slayer, Kings Of Leon, AC/DC, Rob Zombie, Type O Negative, Dragonforce, Guns N' Roses, H2O, Kaiser Chiefs, Minor Threat, The Killers, U2, Coldplay, Black Sabbath, Smashing Pumpkins, Green Day ir dar krūvelė grupių. Mėgstu tiek žaisti, tiek žiūrėti futbolą ir krepšinį, tik žaisti tinklinį

. Mėgstamiausios futbolo komandos: AC Milan, CF Valencia ir Manchester City FC, o žaidėjai: Xavi, Simone Perrotta, David Villa. Mėgstamiausia krepšinio komanda - Utenos Juventus. Esu pro-wrestling'o fanas. Ką daugiau ir bepridursiu. Dabartinis tikslas - atrasti savo GFX stilių, nes dabar galima sakyti toks laikas kai daug eksperimentuoju

. Ir labai mėgstu piešti! Cheers everybody!
Buvau foto pamiršęs: