Pirmiausia esu Ovidijus. Esu iš Šilutės, bet paskutiniu metu daugiau klaidžioju po Lietuvą (daugiau apie tai tolimesnei dalį). Kiek suprantu ir peržiūrėjus temas kuriose prisistatė nauji žmonės šiame forume tai yra jaunesnioji karta. Na, o man 24-eri metai jau. Esu grafikos dizaineris, VJ (Video Jockey), renginių organizatorius, reklamos agentas ir daug kitų smulkių dalykų. Patirtis jau dirbant su grafika greit pasieks dešimtmetį. 5 metai darbo reklamos agentūroje (2 skirtingos), o pareigos buvo tokios: grafikos dizaineris, projektų vadovas, gamybos vadovas. Taip pat dirbau kaip laisvai samdomas grafikos dizaineris keletoje įmonių. Šiuo metu dirbu self-employed / Graphic designer. Didžioji darbo dalis dalis su klientais iš užsienio. Dirbu ir renginių bei pramogų srityje teikdamas renginių techniką įvairiems festivaliams ir t.t.
Tai dabar turbūt klausymas, ko aš čia atsivilkau?
Na įdomu kaip nauja auganti karta supranta visus grafikos subtilumus, kažko išmokti ko dar neišmokau (grafikoje ribų nėra) ir galbūt pasidalinti savo patirtimi su kitais žmogeliais.
Jei kas domina klauskit, don't be shy.