hDsGm rašė:Nėr ką komentuot. Tavo man yra baisus. Tekstas nelabai priderintas. Tas Spider-man neįžiurimas. O šiaip tehpro darbas gražiau žiurisi negu tavo

Čia nekomentaras... čia tik bla bla bla...Visu ko tekstas geresnis pas kvederi. Kodėl? Todėl, kad tas tekstas yra gyvas jis vyrauja pačiame sige. Hmm o pas tehpro, kaip gamybinis tekstas, kurį matome parduotuvėse, nei tinka nei netinka (neutralus), bet nėra ir ypatingas ir nėra geras. Tad, dėl teksto laimi kvederis. Dabar ieškome pirmo plano sigose (erdvės), na kaip manau pas kvederis išgautas pirmas planas kiek jo ir reikia, jei tiksliau tai tos vieteles su pen tool. O pas tehpro? Matomas labai netvarkingai apdirbtas veidas, išblyskęs. Toliau techninis atlikimo būdas. Pas tehpro panaudota tik cd4 ir keli efektai įskaitant ir šviesos lighting saulėtąjį efektą. Kvederis naudojo tiek cd4, tiek brushus, tiek pen tool, ir effektus, rezultatas geras. Darbo pristatymas, apipavidalinimas. Kvederis jam nereikėjo ir nedėjo remelių. Tehpro, visiškai neatitaikytą į sigo temą, kampuotos formos jokiu budu čia netinka, bet čia jau kiekvienos skonis, bet realiai toks dalykas daromas maketuojant žurnalus ir pan., o čia turi būti geriau už žurnalą. Tad viską susumavus sausai gauna tehpro. Be to man įtarimas kyla, kad čia rlikz. Ai dar jus manot kokio velnio aš čia rašau??? Ot todėl, kad jūs neįvertinat darbo, jūs matotę tik vaizdą, renderio grožį. Jokiame konkurse, ar pan. niekas taip nevertina. Visą laiką darbo atlikimas vertinamas 40%, toliau jau gautas rezultatas 40% ir pasirinkta tema, jos įgyvendinimas 20%. Realiai ką galiu pasakyti aš buvau apakintas pamatęs šią kovą. Nesvarbu koks žmogus kovoja, reikia vertinti jo darbą, kurį jis pateikė kovoje.
Pykit, nepykit. Dėkit, nedėkit -rep, bet pamatęs šia kovą pamaniau, kad botina rlikz...
^ Tai yra komentaras ^, o ne bla bla bla...
Naktinis tas mano budejimas su kompiuteriu - tikrai neveda. Hei, kas per deafult theme - minusas.