1 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Ant pačio renderio per daug visko, ir tekstas nelabai įskaitomas.
2 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Fonas ir tekstas. Tekstas prastas tikrai. Fonas, na atsiprašau bet kaip "prišikta"
3 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Čia biskį fone per daug bluro, nors man šis darbas ir patiko, bet yra ir graženių.
4 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Tiesiog mažoka efektų.
5 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Ech. Tekstas, ir šiaip man toks stilius, ar kaip čia pavadinus-nepatinka.
6 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Darbas tikrai geras, bet AR ČIA NAUJA TECHNOLOGIJA

?
7 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Tekstas. Na pats šriftas, o ne tai kas parašyta.
8 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Tekstas visai ne prie fono, o pata fonas man tai asmeniškai labai negražus.
9 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Tuštokas fonas, nors asmeniškai man -tai vienas iš gerisusių darbų.
10 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Nesupratau ? Efektai ir t.t. čia "randasi" ar "nerandasi" ?
11 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Nors ir visai patiko, bet per daug rūko.
12 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Neturiu prie ko prikibt. Labai mąsčiau tarp 12,13 darbų. Tačiau sorry, išsirinkau 13
13 darbas -> Balsuoju!!! Kodėl ? Idealus mano atžvilgiu darbas. Man labai patiko visas - nuo fono iki teksto. Nuostabu.
15 darbas -> Nebalsuoju. Kodėl ? Vajė, kiek daug blur;o ;/