Nereikia uztat taip elgtis . Komandinis darbas ant to ir komandinis yra . Jei turit problemu komandoje prasau pasakyt o ne savivaliaut . Isvis manes kada nera pasalunes klausot kaip stikai . neskirstikit komandos su savo "kas as kas per as" . Jei dar karta taip savivaliausit gausit antausi nuo manes .
Ką? Nesupratau kodėl čia pasakei kad mes ereliai, man Edzilla atsiuntė darba ir aš jį padariau ir viskas, o kas čia tokio? Buvo like 15 minučiu iki dalyvavimo o ta sakė Edzilla jūsu versija prastoka.
Suorganzuok viską normaliai ,aš dariau nedėlto , kad šiaip užsinorėjau ,o dėl to , kad pagal nustatyta tvarką turėjau buti pirmas, jusu darbo aš negavau visai ir pamačiau tik atsiuntes firen . Neturėjau psd ,nemačiau prasmės jo pratesti likus 15 min , jį taisyt butu reikėje 1 val. Ai žodžiu ką aš čia dar aiškinuos, dėjau. Šudas aš ne uber duber.
Valdyk arklius kita karta . Ir reikia uztat bliot pasiziuret kada as parasau. Parasiau ,per 3 dienas nesugebejai pradet. As prisedau su horde pradejom . O po to horde pasirupint turejo kad pasalune gautu , ir tada tu ir tada fir3n.O kad iki taves daejo 15 min pries pabaiga, reiskia nebuvai online savaite