Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis

senis production

Asmeninės video galerijos, video kūrimo pamokos bei pagalba

Standartinė Skirmantas » 2012 Rgp 07, 18:14

Sveiki, mieli kolegos!

Kaip džiugu, kad radau sau artimą kampelį su artimų interesų žmonėmis Tai štai, kaip naujokas, norėčiau prisistatyti.

Esu Skirmantas Stankevičius. Man 21 metai. Esu studentas, kuris studijuoja Vilniaus Universitete. Studijuoju istoriją, tačiau išduosiu paslaptį: montavimas ir reikalai su video produkcija mane veža kur kas labiau nei mano specialybė :roll: Šiaip, kaip bebūtų , nesu koks tai ypatingas ar ką, tiesiog, kaip ir jūs - myliu sukti filmukus. Mėgstu montažą, kuris mane, tiesiog, veža. Su lyg kiekvienu darbu bandau atiduoti visą save. Naujas video - naujas iššukis man. Visad dirbdamas ties nauju projektu, siekiu, kad šis būtų bent kažkuo geresnis už praėjusį (galbūt tiek idėjos įgyvendinimu bei techniniu atlikimu).

Tai štai, nevyniojus daugiau čia visko į vatą, pristatau jums savo produkcija, kuria, iš esmės, paleidau rimtai į eterį tik 2011:

Ayrton Senna: The man who will never be forgotten

24 Heures du Mans 2012

The Classic Era

Pastaba: Visi video filmukai daryti HD 720p. raiška. Nepavyko man patalpinti savo produkcijos šioje temoje HD kokybės. Jei kam aktualu - apsilankyk mano youtube kanale http://www.youtube.com/senisproduction ir žiūrėkit kaip dera :) Kaip bebūtų, ačiū už dėmesį.
Vartotojo avataras
Skirmantas
Pradedantis

Taškai: 16

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija