ha as galeciau geriau apsvietima padaryt DD siaip reikejo pasirinkt patogesni siga, nes cia gan sudetingas apsvietimas jai nori taisyklinga padaryt(netiki paziek i skrybele suprasi kad kitaip turetu but), bet b lygiui tokio pilnai uztenka
Nu jo, gal šiek tiek susimoviau ten su tuo lightningu :| Bet esmė manau netame, jei n lygio kūrėjai išmoks apskritai užmetinėt lightning tai jau bus pliusas..
beje yra tokia tema, kurios pasiūlymu nieks dar nesinaudojo pamoku-koregavimas-t19.html galėtum būt pirmas bent savo geresnio apšvietimo outcome galėtum pateikt
Pamokos duomenys ir paaiškinimai geri , tačiau rezultatas nepatiko.Tamsus niūrus darbas , tačiau čia priklauso nuo kitų žmonių kaip jie savo darbus darys pagal tavo pamoką .
Mano manymu paveikslelis per daug apsviestas. Nesu "profas", bet manau nublunka visos spalvos. Pasidarai foto pilkos spalvos ir gausis panasus rezultatas kaip tu cia ilgai darydamas padarei Cia mano nuomone.
EmbeR rašė:Mano manymu paveikslelis per daug apsviestas. Nesu "profas", bet manau nublunka visos spalvos. Pasidarai foto pilkos spalvos ir gausis panasus rezultatas kaip tu cia ilgai darydamas padarei Cia mano nuomone.
Cia as ne tik nublukinau spalvas jei ka pakeiciau teksta uzmeciau lightning(kad ir nelb vykusi)