Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

gamb0o [N]

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė gamb0o » 2011 Lie 25, 17:24

zinau kad liksiu n bet noriu suzinot ko man truksta iki b lygio.apsileidau bsk :/
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
jei galima kekvieno darbo lygi atskirai.
Vartotojo avataras
gamb0o
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 344

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2011 Lie 25, 17:44

Pirmame darbe visiskai nepatiko efektai padarei kazkokia pliurza ir viskas, kontrasta tvarkyt reikia, nepatiko juodos vietos sonuose. Antras darbas pusetinas toks, siaip kaikurias efektu vietas galejai paastrint, desineje puseje apacioje tas efektas toks suvarytas, gal be jo geriau ziuretusi. Trecias darbas man asmeniskai nepatiko, spalvu daug, kazkokia makalyne be minties, sonai juodi nepatiko, galejo bent nutamset po bisk, o isvis geriau jei sonuose irgi butu efektu. Ketvirtas darbas man visai patiko, kaire galejo but labiau patamsinta mazdaug kaip desine, tas efektas ant rankos bisk maiso, kokybes truksta darbe. Paskutiniame darbe truksta efektu, spalvos nepatiko, truksta kokybes, reikejo daryt mazesnis darba ir labiau ji uzpildyt.

N lygis.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2011 Lie 25, 17:46

n
Vartotojo avataras
f5.kP
finger5™
finger5™

Medaliai: 21
Taškai: 2022

Kovų lygis: B+

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Eimancelis » 2011 Lie 25, 17:49

Pritariu Murkiui

N
Vartotojo avataras
Eimancelis
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1009

Kovų lygis: B

Reputacija: 27 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Karolina. » 2011 Lie 25, 17:55

1. Šitame darbe nepatiko spalvos, žmogus pageltonavęs kažkoks. Lightingą bandei daryt, bet jis per ryškus, todėl overcontrasted atrodo. Tie wave efektai nepatiko, jokios kompozicijos, tik viiskas sumakaluota.
2. Šitas jau geresnis. Vietomis per ryšku, tie brushai man netinka čia, kvadratėliai tie grožio irgi neprideda darbui.
3. čia kažką įdomaus bandei daryt bet nepavyko tau :D. Viskas sumalta į vieną vietą, o fonas tuščias.
4. Kokybė prasta, efektai nepatiko man, žmogus nukištas į šoną ir visai dėmesio neatkreipia, akis krypsta iš karto į tą kvadratą, bet fonas visai nieko.
5. Lightingas geresnis nei kituose darbuose, bet pats darbas išblukęs, atrodo, kad tik fonas darytas, ryškesnių detalių trūksta, kokybė prasta.
N lygis
Vartotojo avataras
Karolina.
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 31
Taškai: 2345

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

Prisijungti

Forumo stilius